ASTRO BUBBLE

Koji je horoskopski znak najljubomorniji, a koji najskuliraniji?


Iris Hazler
30.01.2018.19:30
Koji je horoskopski znak najljubomorniji, a koji najskuliraniji?
iStock

sažeto

Naravno, Lavovi i Škorpioni su ''najtemperamentniji''


Iris Hazler
30.01.2018.19:30

Ljubomora, jedna od najprirodnijih reakcija koje imamo. Ali treba razgraničiti normalne napadaje ljubomore i one... Pa malo intenzivnije. A evo koji znak kako reagira na ovu emociju.

Ovan

Povjerenje im je najbitnije i iznimno cijene iskrenost, a preziru dvoličnost i laganje. Kada osjete da im osoba mulja, automatski se osjećaju nesigurnima i postaju dosta ljubomorni. Ipak, vole se suočavati direktno s boljom polovicom i ne bježe od problema, pa njihove ljubomorne ''ispade'' ne gledamo često.

Bik

Bikovi žude za mirom u domu i dobrim odnosima, a poznati su po tome da se pretvaraju u prave FBI detektive ako posumnjaju da se događa nešto sumnjivo. Dosta su stabilni pa do ljubomornih ispada dolazi samo ako za to imaju itekako valjani razlog.

Blizanci

Razigrani kakvi jesu, nisu posebno ljubomorni, ali im se zna dogoditi da postanu - bez razloga. Znatiželja i bujna mašta znaju im kreirati svakakve scenarije pa pušu na hladno i pretjerano analiziraju sitnice, ali se brzo ohlade.

Rak

Jedan od najmanje ljubomornih znakova, apsolutno su očarani osobom u koju su se zaljubili i ne mogu si ni zamisliti da bi ih bolja polovica prevarila. A u slučaju prevare, raskidaju odmah i nemaju ispade, osim povrijeđenog ega.

Lav

Za razliku od Rakova, Lavovi su jedan od najljubomornijih znakova. Bilo da je u pitanju ponos ili strah da ne dobivaju dovoljno ljubavi i poštovanja, Lavovi polude kada izgube kontrolu. Moraju biti u centru pažnje, a ako im se ne posvećuje vremena koliko žele- kreću ljubomorni ispadi. Nakon što dobije povjerenje koje traži, Lav se opušta i prepušta, ali je proces borba.

Djevica

Djevice nisu ljubomorne, ali vole izazivati osjećaj ljubomore kod drugih. Koketiraju, flertuju i pomalo izluđuju, a njihov dominantni karakter se u jednu ruku hrani kada vidi ljubomoru kod bolje polovice. Ah, ti control freakovi bez kojih ne možemo!

Vaga

Vage vam daju svoje potpuno povjerenje i ljubav, bez propitkivanja i testiranja, ali ako shvate da zloupotrebljavate njihovu dobrotu - nadrapali ste. Nemaju ljubomorne ispade, ali ne toleriraju povlačenje za nos.

Škorpion

Uz Lavove, Škorpioni su jedan od najljubomorniji znakova u zodijaku. Ljubomorni su na svakoga tko se i približi njihovoj boljoj polovici, posesivni i pomalo agresivni. Njihov temperament im ne dopušta ''hlađenje'' pa brzo eksplodiraju i pokazuju svoje osjećaje, uključujući i ljubomoru. Opaku ljubomoru.

Strijelac

Rođeni u znaku Strijelca jako često osjećaju ljubomoru, ali je rijetko ispoljavaju jer su jednostavno - preponosni. Ako su prevareni, nikada vam to neće zaboraviti, a rijetko kada će je uopće oprostiti. Ako i postane ljubomorna, Strijelac će se brzo smiriti ako se s njim iskreno porazgovara.

Jarac

Tvrdoglav kakav je, Jarac ne zaboravlja i ne oprašta, ali nije ljubomoran znak. Oni sve rješavaju racionalno i ne upuštaju se u emocionalne ispade, pa tako ni ljubomorne eskapade.

Vodenjak

Ako i osjete ljubomoru, Vodenjaci će je sakriti i uključiti svoj obrambeni mehanizam kada znaju postati dosta cinični i sarkastični.

Ribe

Znak koji traži puno ljubavi i pažnje često je ljubomoran. S obzirom na to da teško opraštaju, ako je njihova ljubomora opravdana, povlače se i ne zaboravljaju.

bubble kviz

horoskop

horoskopski znakovi

astrologija

ljubomora

najljubomorniji znak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter