OceanMore na Interliberu

Kristian Novak potpisuje svoj novi roman


100posto
11.11.2017.15:15
Kristian Novak potpisuje svoj novi roman
Promo

sažeto

Za završni dan Interlibera, nedjelju, 12. studenog, OceanMore je pripremio program 'SVIJET IDE DALJE


100posto
11.11.2017.15:15

Zagrebački nakladnik OceanMore zatvorit će novi interliberski Premium program, pokrenut povodom jubilarnog 40-tog rođendana Interlibera. Program se svakodnevno održava na galeriji paviljona 5, a osmišljaju ga književni urednici.

Za završni dan Interlibera, nedjelju, 12. studenog, OceanMore je pripremio program 'SVIJET IDE DALJE', nazvan po netom objavljenoj zbirci priča poznatog mađarskog spisatelja Lászla Krasznahorkaija.

Promo

Sve razgovore moderira glavna urednica Gordana Farkaš Sfeci, a program na galeriji paviljona 5 započinje u 16 sati sa piscem Kristianom Novakom, glumicom zagrebačkog HNK Ninom Violić i urednikom Krunom Lokotarom. Predstavit će nagrađeni roman 'Ciganin, ali najljepši', i govoriti o istoimenoj predstavi koja će uskoro biti uprizorena u zagrebačkom HNK-u.

Zoran Roško će u 17 sati s urednikom Nevenom Vulićem predstaviti svoj novi roman 'Minus sapiens' koji je trenutno u finalu Nagrade Kamov. Uskoro će im se pridružiti prevoditeljica Viktorija Šantić kako bi predstavili novu zbirku priča 'Svijet ide dalje' poznatog mađarskog spisatelja Lászla Krasznahorkaija. Odabrane fragmente iz zbirke čitat će glumac Frano Mašković.

Promo

 U 18 sati program se bliži kraju tribinom 'Čime nas je osvojila Lucia Berlin?', s nagrađenom prevoditeljicom Vjerom Balen i novinarkom Jelenom Jindrom, koje će s Gordanom Farkaš Sfeci predstaviti zbirku 'Priručnik za spremačice' američke spisateljice Lucie Berlin.

Program završava u 18:30 sa Slavkom Remenarićem (grupa 'Boa') i njegovom pjesničkom zbirkom 'Dnevnik putovanja, skice ostanka'. S Gordanom Farkaš Sfeci razgovarat će o svojoj bogatoj glazbenoj karijeri i svojoj poeziji, a za kraj programa će stihove iz zbirke govoriti glumac Frano Mašković.

Također, spisatelj Kristian Novak će na interliberskom štandu OceanMora (paviljon 5, mjesto 12C) u nedjelju, 12. studenog, u 17:30h, potpisivati svoje knjige i družiti se s posjetiteljima posljednjeg dana ovogodišnjeg Interlibera, dok će pisac Zoran Roško na istom mjestu svoj roman potpisivati od 18 sati.

knjige

čitanje

Kristian Novak

Interliber