Reality princeza vraća hit proizvod

Kylie Jenner odlučila počastiti fanove još jednom rundom ruževa u boji zagorjele bundeve


Dina Plevnik Hajduk
10.10.2017.19:05
Kylie Jenner odlučila počastiti fanove još jednom rundom ruževa u boji zagorjele bundeve
Instagram

sažeto

Jesenska kolekcija puna je noviteta, ali i u njoj se krije i jedan bestseller


Dina Plevnik Hajduk
10.10.2017.19:05

Reality princeza vraća hit proizvod Kylie Jenner odlučila počastiti fanove još jednom rundom ruževa u boji zagorjele bundeve

Premda se svi proizvodi koje izbaci Kylie Jenner prodaju brzinom svjetlosti, neki bolje, a neki lošije kotiraju kod publike i beauty vlogera.

Među ultimativnim hitovima nalazi se mat ruž pod nazivom "Pumpkin", odnosno bundeva, koji ima i okus tog simbola jeseni.

Riječ je narančasto-smeđoj nijansi koja izvanredno pristaje djevojkama tamnije puti te crvenokosim curama, a one nešto blijeđih tonova tena morat će se poigrati kombiniranjem podloga i rumenila na licu, kako bi im ovaj ruž stajao kao saliven.

Instagram

U jesenskoj kolekciji, Kylie je izbacila pet ruževa "Wicked" (ljubičasti), "Autumn" (u boji crvenog lišća), "Butternut" (žuto smeđi), "Hazel" (svijetlosmeđi) i "Libra" (ružičasto-bež), u prepoznatljivim mat teksturama Kylie Jenner i u kompletu s pripadajućim olovkama.

Kylie beauty

Jesensku kolekcija najmlađe sestre iz klana Kardashian/Jenner možete kupiti na službenoj stranici Kylie Beauty, u kompletima ili zasebno.

Sretno sa shoppingom!

make up

šminka

Kylie Jenner

ruž

Podijeli članak