STIŽE 23. VELJAČE

Ljubiteljice beautyja, pozor! Urban Decay napokon i u Hrvatskoj


Iris Hazler
19.02.2018.15:05
Ljubiteljice beautyja, pozor! Urban Decay napokon i u Hrvatskoj
Press Foto

sažeto

Jedne od najpoznatijih paleta sjenila za oči NAKED, ruževi VICE, primeri za oči i sprejevi za završni izgled od ovog četvrtka bit će dostupni i u Hrvatskoj i Sloveniji


Iris Hazler
19.02.2018.15:05

Urban Decay dolazi ekskluzivno u Müller parfumeriju Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu 23. veljače i Müller parfumeriju BTC Ljubljana 22. veljače.

 Press Foto

Priča o Urban Decayu kreće sredinom 90-ih, u SAD-u. Sandy Lerner (suosnivačica tvrtke Cisco Systems) i Wende Zomnir (kreativna poslovna žena i beauty junky), izradili su sporazum koji je doveo lansiranja prve linije laka za nokte u bungalovu Wende Zomnir. Urban Decay je osnovan u siječnju 1996. godine s linijom od 10 ruževa i 12 lakova za nokte.

Press Foto

Inspirirani izblijedjelim kulisama urbanog krajolika, nosili su otkačene nazive poput Roach, Smog, Rust, Oil Slick i Acid Rain. Danas Urban Decay nudi širok asortiman visoko kvalitetne kozmetike. Od baršunasto nježnih sjenila za oči (uključujući neke od najprodavanijih paleta) i ‘opakih’ kremastih ruževa do proizvoda lagane teksture i sprejeva za završni izgled, kako bi make up look trajao cijeli dan.

 Press Foto

Kako bi proslavio dugo očekivano regionalno lansiranje u Hrvatskoj i Sloveniji, Urban Decay je organizirao veliku proslavu u urbanom prostoru, staroj tvornici perja 'La Grma'. Više od 180 hrvatskih i slovenskih uzvanika- medija, poznatih osoba, bloggera i vloggera te makeup artista okupilo se i uživalo u beauty with an edge atmosferi.

Press Foto

„Feminine, dangerous, fun“ mantra je Urban Decaya već više od 20 godina i upravo je ovaj slogan bio glavna misao vodilja u organizaciji ovog događaja. Svaki je kutak prostora imao jedinstveni Urban Decay pečat. Provokativan, bez kompromisa i zabavan.

Press Foto

ljepota

beauty

make up

šminka

urban decay

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter