Rezervirano za glamurozne cure

Lulu couture haljine savršene su za koktel zabave i svečane prigode


Dina Plevnik Hajduk
06.12.2017.13:35
Lulu couture haljine savršene su za koktel zabave i svečane prigode
Maja Kljajić

sažeto

Dizajnerica Martina Tutić predstavlja šarmantan editorijal u blagdanskom duhu


Dina Plevnik Hajduk
06.12.2017.13:35

Da u božićno vrijeme ne moraju samo blagdanske slastice biti slatke, dokazuju novi odjevni komadi modnog branda LuLu Couture koje najjednostavnije opisuje upravo taj pojam – beskrajno slatko! Dizajnerica Martina Tutić za božićni edition ostaje vjerna tradiciji, kako i dolikuje u ovo vrijeme blagdana, ali i vlastitom prepoznatljivom stilu.

Maja Kljajić

Blagdanska kolekcija inspirirana je bojama Božića, romantikom i svaki komad odiše elegancijom i čistim linijama skladno spojenih materijala. Glavni naglasak stavljen je na tople i udobne haljine u prigodnoj crvenoj i zelenoj boji kojima je dizajnerica dala poletnost aplicirajući na rubove široke volane.

Maja Kljajić

Za vječne partijanerice koje se spremaju za sezonu božićnih domjenaka i sličnih tematskih parija, ili pak za najluđu noć u cijeloj godini, famozni doček Nove godine, tu su svjetlucave haljine i suknje u kojima neće moći proći neopaženo!

Maja Kljajić

Sve haljine i dalje ostaju vrlo ženstvene zahvaljujući remenu čime se postiže strukiranost te zbog takvog oblika haljina, žene različitih figura izgledaju vrlo ženstveno. Za romantičarke je ponudi u prozračna haljina s lepršavim rukavima i jednom jednostavnom mašnom, stavljenom kao šlag na tortu. Materijali su, kao i uvijek kod ovog popularnog branda, prirodni, a najčešće je korištena svila, viskoza, vuna i pliš te su boje, iako prigodne za nadolazeće razdoblje, izuzetno nosive i ostatak godine.

Maja Kljajić

Dodatak modnim komadima je i nakit koji će biti kao stvoren upotpunjavanje odjevnih kombinacija, ali i za darivanje svojim najdražima. Sve ljubiteljice LuLu Couture kolekcija vidjet će da se dizajnerica ovom blagdanskom kolekcijom savršeno nadovezala na svoju raniju kolekciju, gdje su također bile karakteristične voluminozne haljine koje je tada spojila s oversized pletivom. 

Maja Kljajić

Svim ženama koje se žele počastiti u ovo vrijeme darivanja, ali ujedno održavaju zdrave navike i tijekom vremena punog slatkih iskušenja, preporučujemo ovu slatku kolekciju koja će odsad biti još dostupnija! Od danas hrvatska modna scena bit će bogatija za još jednu lokaciju LuLu Couture trgovine – u samom srcu Zadra, na adresi Zore dalmatinske 2. Kolekcija će također biti dostupna na već poznatoj zagrebačkoj adresi u Gundulićevoj ulici 3 i online na https://www.lulucouture.eu/.

Maja Kljajić

MODEL- Darija Gabrić

MUA – Sanja Hrstić Kuterovac

FRIZURA - Mijo Majhen

FOTO- Maja Kljajić

Maja Kljajić

Dodatnu inspiraciju za blagdane pronađite u našem blagdanskom specijalu.

moda

hrvatski dizajn

haljina

božić

pokloni

Lulu couture

Podijeli članak