PASICA KASICA

Šarmantne njuškice u ulogama modela


Iris Hazler
14.03.2017.12:15
Šarmantne njuškice u ulogama modela
Sanjin Kaštelan

sažeto

Pogledajte prvu u nizu suradnji Pasice kasice i hrvatskih ilustratora, dizajnera i fotografa


Iris Hazler
14.03.2017.12:15

Mala, ali važna akcija za napuštene njuškice pod nazivom Pasica kasica pokrenuta je u prosincu 2016. godine s ciljem pomaganja psima u skloništima i azilima, ali na ponešto drugačiji način.

Sanjin Kaštelan

Prvenstveno pozitivnim i kreativnim pristupom, izradom vlastitog sadržaja i suradnjom s raznim kreativcima, Pasica kasica želi, uz poticanje udomljavanja, podsjetiti da nama najmanje napuštenim psima može značiti najviše, odnosno da uvijek postoji način kako možemo pomoći.

Sanjin Kaštelan

Tijekom cijele godine Pasica kasica prikuplja donacije namijenjene nizu udruga i volontera, a trenutno ju možete pronaći na tri lokacije u centru Grada: Mali plac u Branimir centru, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5 i –Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4. Pasica kasica kontinuirano pomaže i u traženju privremenih i stalnih domova za pse iz skloništa te umrežavanju udruga i volontera, a trenutno redovito surađuje s pet udruga.

Sanjin Kaštelan

Također, u suradnji s partnerima Pasica kasica dio od prodaje svakog AromAntique prirodnog proizvoda za pse i malog modnog dodatka iz najnovije Daspas kolekcije prosljeđuje ravno u šape onih kojima to najviše treba.

Sanjin Kaštelan

Prva kampanja u nizu nastala je za Udrugu Indigo u suradnji s fotografom Sanjinom Kaštelanom i ilustratorima Ivanom Štrukelj (Tratinchica), Tenom Leticom, Ivanom Rubelj (Boubish), Anom Kovačić i Lukom Predragovićem (Maji Studio).

Sanjin Kaštelan

Pasica kasica nastavit će započetu suradnju s ilustratorima, a planira i nove suradnje s dizajnerima, fotografima, animatorima i uličnim umjetnicima. Trenutno s dizajnericom Anom Tevšić Nauković priprema novu kampanju za pse koji na privremenim smještajima čekaju svoj stalni dom.

Sanjin Kaštelan

Ako želite pomoći njuškicama, a ne znate točno kako, evo dobrog načina. Sve od srca za napuštene šapice kojima to najviše treba možete ubaciti u Pasicu kasicu:

• svake srijede od 16 do 21 h na Malom placu u Branimir centru (Branimirova 29)

• ponedjeljkom i srijedom od 9 do 15:30 h, utorkom i četvrtkom od 13:30 do 20 h te subotom od 9 do 12 h u Daspas / Tri Frtalja (Tomašićeva 5)

• od utorka do petka od 13 do 20 h te subotom od 10 do 14 h u –Love, Ana. design studio (Dežmanov prolaz 4)

Sanjin Kaštelan

Široko otvorenih šapa primaju se stare i nove stare zdjelice, ogrlice i vodilice i igračke, dekice, jastuci i pseći kaputići, hrana i nagradice, sredstva protiv nametnika i sve što može pomoći.

Sanjin Kaštelan

Za volontiranje, šetanje, privremeno ili stalno udomljenje možete pisati Pasici u Inbox na Facebooku ili na e-mail adresu pasicakasica@gmail.com.

Sanjin Kaštelan

Sanjin Kaštelan

Sanjin Kaštelan

Sanjin Kaštelan

feel good

psi

udomljavanje pasa

Pasica kasica

Podijeli članak