S PISTE NA ULICU

Moćna odijela zavladala su modnim proljećem


Iris Hazler
19.03.2017.14:30
Moćna odijela zavladala su modnim proljećem
Profimedia

sažeto

Ženska odijela više nisu rezervirana samo za stroge poslovne situacije, nego postaju sve prisutnija u svakodnevnim stylinzima


Iris Hazler
19.03.2017.14:30

Nedavno održani svjetski tjedni mode pokazali su nam kako su odijela još prisutnija i kako se s lakoćom mogu kombinirati za sve situacije. Poslovni look već odavno nije samo klasičan i monoton, a bogatstvo boja, materijala i krojeva omogućuju svakoj ženi da nađe model upravo za sebe.

 Profimedia

Odijela su dugo vremena bila vezana samo uz strogo poslovne stylinge i činjenica je kako je njihova ponuda bila dosta štura te u dosadnim bojama, crnoj, bijeloj, sivoj i, eventualno, tamno plavoj. Upravo je taj tip uniformiranosti mnoge poslovne žene sputavao, a s obzirom na to da se modni trendovi približavaju svima, donosimo nekoliko ideja sa svjetskih pista za inspiraciju.

Profimedia

Poslovna odijela više ne traže ozbiljne košulje strogog kroja, već su itekako dobrodošle romantične i razigrane u kombinaciji s laganim materijalima, ukrasima u obliku volana i neodoljivih trakica.

Profimedia

Jednako tako, osim raznolikosti boja, ove sezone je izniman trend motiv cvijeća i životinja. Hrabre ljubiteljice mode neka odaberu komade ukrašene izvezenim floralnim uzorcima i detaljima upadljivog kolorita.

Profimedia

Jednako tako, klasična salonka dobila je glavnu konkurenciju u vidu - tenisica. Udobne da u njima možete provesti čitav dan, a istovremeno iznimno stylish.

Profimedia

Ljubiteljice minimalizma i sada mogu doći na svoje, posebice zahvaljujući oversized sakoima i hlačama ravnog kroja.

Profimedia

Tvid i 'dedin stil' i dalje je inspiracija dizajnerima, a pepita uzorak osvaja još jednom u iznimno ženstvenim komadima koji se poigravaju siluetom.

Profimedia

Za dodatno naglašavanje struka dovoljan je samo remen, a dizajneri biraju glomazne modele s upadljivim kopčama koji će biti statement komadi kombinacije.

Profimedia

moda

odijelo

žensko odijelo

paint suit

Podijeli članak