SUMMER DREAMS

Modno ljeto Fashion Disordera


Iris Hazler
16.07.2017.08:50
Modno ljeto Fashion Disordera
Press Foto

sažeto

Ljetni zalasci i izlasci sunca mogu biti beskrajna inspiracija i želja da sanjarimo o nepoznatim horizontima, bijegu u divljinu i neočekivane pustolovine 


Iris Hazler
16.07.2017.08:50

Inspirirana upravo tim vizijama dizajnerica Manuela Lovrenčić osmislila je ljetnu kolekciju ležernih tunika i bluza s neodoljivim dodatcima vezanja, mašni i nabora.

 Press Foto

Nosiva i jednostavna kolekcija odiše ljetnim šarmom, zadržavajući Fashion Disorder ideje spajanja materijala, igre prozračnih komponenti s gustim materijalima i rezova u kroju.

 Press Foto

Igra tkanina provedena je kroz kombinacije perforiranog neoprena, vezene čipke, žakarda, svile i popelina.

 Press Foto

Kao i prošlog ljeta u ponudi su i festival sandale, ruksaci i torbice ručno izraženi u suradnji s gospođom Anicom Pucek Đuretić, te je omogućen individualni pristup svakoj klijentici da izabere boje i uzorke za iste po vlastitoj želji.

 Press Foto

Ljetna kolekcija sastoji se od dva dijela ponude; casual & Cocktail – zamišljena kao spoj dnevnih kombinacija i odjeće za Cocktail dnevna i večernja druženja na otvorenom. U ponudi se nalaze haljine, bomber jakne, tunike, košulje/haljine i bluze.

 Press Foto

Na ponudu će se tijekom ljeta nadovezivati kimono ogrtači, transparentne haljinice i ljetni baloneri koji će biti multifunkcionalni.

 Press Foto

Press Foto

Press Foto

Press Foto

moda

hrvatski dizajn

modna kampanja

Manuela Lovrenčić

Fashion Disorder

Podijeli članak