MGF My Global Fashion Awards Split 2018

Najveći modni događaj u Dalmaciji okupit će sve glavne aktere domaće modne scene


100posto
13.05.2018.13:50
Najveći modni događaj u Dalmaciji okupit će sve glavne aktere domaće modne scene
Promo

sažeto

Dodijelit će se nagrade za najbolje dizajnere, novinare, fotografe i druge velikane scene


100posto
13.05.2018.13:50

Najveći modni događaj u Dalmaciji 'MGF - My Global Fashion Awards' održat će se u Splitu 6. lipnja u bajkovitoj Vili Dalmacija smještenoj iznad prekrasne uvale tik uz more.

Dodijelit će se nagrade u kategorijama za 'Dizajner 2017', 'Dizajner ženske odjeće 2017', 'Dizajner muške odjeće 2017', 'Dizajner obuće 2017', 'Model 2017', 'Modni fotograf 2017', 'Modni novinar 2017', 'Modna ikona 2017', dok će direktne nagrade direkcije dobiti Neda Makjanić-Kunić, Stefan Lupino i Zvončica Vučković za 'Životno postignuće i doprinos modi', Josip Grabovac za 'Najboljeg blogera 2017' te gosti iz Italije Mattia Alberani i Dalila Palumbo.

Split kao fashion grad u kojem svi žive za modu zaslužuje jedan ovakav događaj. Riječ je o velikoj dodjeli nagrada u modnoj industriji, a čitatelji portala Žena.hr izabrat će pobjednike u osam kategorija, dok će sama direkcija nagraditi neke velikane hrvatske modne scene. Smatramo kako je ovo sjajna prilika za promociju hrvatske modne industrije i jedan događaj koji je nedostajao gradu pod Marjanom. Nadamo se da će MGF postati tradicija kao jedinstven događaj na ovim prostorima - zaključile su organizatorice Gianna Apostolski, direktorica Split VIP Agency i modna kreatorica Anamarija Asanović.

Zahvaljuju se sponzorima manifestacije Turističkoj zajednici Grada Splita, Turističkoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije, Gradu Splitu te ostalim pokroviteljima kao što su Hotel Vestibul, Coca-cola, Noor Bar, Smart voda, Bota Šare, Botanist, Brugal, Schweppes, Lavare kosmetika, Poliderma i brojni drugi.

Statue nagrada osmislila je mlada splitska umjetnica Mara Ujević, make up artistica Nikolina Zaninović i Hairbook frizerski salon službeni su beauty pokrovitelji, za fotografiju je zaslužan Deyan Barić, a za videozapis Maksim Bašić.

dodjela nagrada

dizajneri

My Global Fashion Awards

newsletter

Prijavite se na Newsletter