Četkice na sunce

Nanesite parfem na ovaj način i letite na mirisnom oblaku cijeli dan


Dina Plevnik Hajduk
11.09.2017.08:45
Nanesite parfem na ovaj način i letite na mirisnom oblaku cijeli dan
Profimedia, Chanel

sažeto

Stručnjaci koji rade za brend Jo Malone objavili su kako postoji još jedan, fantastičan način za nanošenje mirisa na kožu


Dina Plevnik Hajduk
11.09.2017.08:45

Zašto parfemi i toaletne vode brzo nestaju s kože?

Odgovor nije tako jednostavan jer uključuje nekoliko faktora - kvalitetu sastojaka koji se nalaze u bočici, naš pH kože, jačinu mirisa te postotak koncentrata parfema koji se nalazi u našem mirisnom miljeniku.

Već je poznata stvar da bi se, ako želimo mirisati još satima, parfem trebao nanositi na mjesta na kojima se može osjetiti puls poput vrata, zapešća i iza koljena te da se vodica koju smo pošpricali na zapešća ne bi smjela trljati jer će to promijeniti sam miris.

Neki savjetuju i špricanje mirisa na kosu, no frizeri se groze te pomisli; naime, kemikalije i alkohol sigurno će vam isušiti kožu, ako ih svakodnevno nanosite na vlasi.

Stručnjaci koji rade za brend Jo Malone objavili su kako postoji još jedan, fantastičan način za nanošenje mirisa, a sve što vam je potrebno je obična make up četkica.

Parfem ili toaletnu vodu jednostavno pošpricajte po četkici i zatim njome prijeđite po vratu, rukama, nogama, gdje god želite mirisati neodoljivo.

Ovakav način nanošenja omogućuje ravnomjerno raspoređivanje parfema koji će trajati dugo, dugo...

Važna napomena: nikako nemojte koristiti istu četkicu za parfem i šminku, a izbjegavajte i četke od prirodne dlake koje će upiti previše mirisa. Jeftina, sintetska četkica bit će sasvim dovoljna.

beauty

parfem

miris

Chanel

četkica

Jo Malone

Podijeli članak