POTPUNA ELEGANCIJA

Neodoljiva mirnoća nove Alduk Bridal kampanje


Iris Hazler
26.07.2017.14:30
Neodoljiva mirnoća nove Alduk Bridal kampanje
Decker&Kutić

sažeto

Nova kolekcija Alduk vjenčanica kroz objektiv genijalnog fotografskog dvojca Decker&Kutić osvaja posebnom atmosferom nabijenom emocijama i nostalgijom


Iris Hazler
26.07.2017.14:30

Modne priče koje stvara i prezentira poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk uvijek nas neprimjetno zaljube u njegov dizajn i estetiku koja iz sezone u sezonu sazrijeva, postaje sve dominantnija i pruža pravu mogućnost uživanja u dobrom dizajnu.

 Decker&Kutić

Nova kolekcija vjenčanica za sezonu jesen/zima 2017./2018. upravo je takva - slojevita, posebna i svježa. Ženstvena linija koja prati tijelo te stavlja naglasak na uski struk i putene obline je razrađena kroz nekoliko različitih silueta, od onih uskih i senzualnih do raskošno vezenih, punog volumena i modernog izdanja tradicionalnog shvaćanja "jedne vjenčanice".

 Decker&Kutić

Najfinije čipke, ručni vez, 3d tkanine s doradama i osjećaj udobnosti, funkcionalnosti je postulat od kojeg dizajner ne odustaje. Svaka vjenčanica je posebna kao i svaka mladenka čije emocije i očekivanja treba spojiti u izvrstan model vjenčanice, a ovom novom kolekcijom slatke muke su dobile još više opcija za izbor.

 Decker&Kutić

"Nova kolekcija vjenčanica  fokus je stavila na posebne tkanine i krojeve koji malim dizajnerskim odmacima stvaraju sasvim poseban i moderan efekt. Kompleksnost tkanina koje su osovina jedne bridal linije je u ovoj kolekciji iznimna, stoga je mnogo detalja ručno sašiveno i dorađeno. Nova kolekcija je već neko vrijeme u showroomu i reakcije su izvrsne", izjavio je Ivan Alduk.

 Decker&Kutić

Posebna modna kampanja koja prati novu kolekciju djelo je renomiranog fotografskog dvojca Decker&Kutić koji posljednjih nekoliko sezona uvijek uspijevaju iznenaditi i pomalo šokirati svojim radom.

 Decker&Kutić

Netipične, ali vrhunske i kreativnom energijom nabijene modne kampanje na izvrstan način prezentiraju Alduk Bridal kolekcije. Nakon futurističke i nadrealne prethodne kampanje, nova donosi opipljivu mirnoću i spokoj, snažne emocije i posebnu ljepotu u jednostavnosti.

 Decker&Kutić

"Narativ o nostalgičnim trenutcima snažnih emocija nagomilanih na dan vjenčanja upisali smo u nadrealne slike barokne atmosfere u kontrapunktu s estetskim kodovima Alduk kolekcije vjenčanica" izjavio je Romano Decker.

 Decker&Kutić

Čini se kako su Alduk vjenčanice postale tiha patnja mnogih mladenki i modno osviještenih djevojaka koje žele nešto svoje, posebno i unikatno za taj veliki dan. Alduk vjenčanice izrađuju se prema mjerama klijentica, uz nekoliko proba i prema postulatima visoke mode gdje sve kreće od temelja - izrade i probe osobno prilagođenog kroja na koji se nastavlja estetska i funkcionalan priča svake vjenčanice.

 Decker&Kutić

Rezervacijom svog termina i dolaskom u Alduk showroom možete već sada otkriti novu kolekciju vjenčanica čije se cijene kreću od 7000 do 9000 kn.

 Decker&Kutić

U ulozi modela u kampanji se našla mlada Lara Spajić (Talia Model), Mihaela Dodić kreirala je make-up, dok je Tanja Kuštović iz Keune Akademije zaslužna za frizuru.

Decker&Kutić

savršeno vjenčanje

vjenčanica

Ivan Alduk

vjenčanja

ALDUK BRIDAL

Podijeli članak