STREETWEAR LINIJA

Nova limitirana Sever kolekcija za urbane fashionistice


Iris Hazler
03.05.2017.15:35
Nova limitirana Sever kolekcija za urbane fashionistice
Robert Sever

sažeto

Poznata streetwear linija brenda Robert Sever od četvrtka, 04. svibnja može se naći samo na jednom mjestu – u poznatom concept storeu State of Style 


Iris Hazler
03.05.2017.15:35

Limitirana kolekcija od 50 komada koja se krije iza imena SEVER bazira se na odjevnim predmetima od trapera i pamuka, koji su namijenjeni mlađoj populaciji.

Robert Sever

Traper jakne, koje su različitim načinima izrade i industrijske dorade dovedene do unikatnih predmeta tako će uz već poznatu ponudu urbane odjeće i modnih dodataka, State of Style učiniti omiljenom shopping destinacijom svih onih koji svojim modnim izričajem vole miješati razne stilove – od punka preko hip hopa do grungea i mode 80-ih i 90-ih.

Robert Sever

Robert Sever

''Jakne su ukrašene i unikatnim bedževima koje smo izradili specijalno za ovu ediciju, kao i našim prepoznatljivim RS metalnim gumbima. Materijali su uglavnom pamučni, kako bi cijela kolekcija, koja sadrži i muške i ženske odjevne kombinacije bila ugodna za nošenje.  Kolekcija sadrži muške i ženske odjevne kombinacije, kao i modne dodatke i torbice. Htjeli smo našim klijentima ponuditi nešto stvarno posebno, jedinstveno i trendy“, rekao je Robert Sever, dizajner koji je svoju modnu liniju odlučio predstaviti isključivo u S.O.S. concept storeu kako bi se što bolje približio mlađoj urbanoj publici.

Robert Sever

Robert Sever

moda

hrvatski dizajn

Robert Sever

nova kolekcija

Podijeli članak