Godišnje doba ljubavi

Nova Lukabu bridal kampanja u zaboravljenoj osječkoj vili Batory


Ines Madunić
25.04.2018.13:40
Nova Lukabu bridal kampanja u zaboravljenoj osječkoj vili Batory
Jasmina&Davor

sažeto

Kampanja Lukabua "Season of Love" prati trendove u vjenčanicama


Ines Madunić
25.04.2018.13:40

U samom centru Osijeka stoji u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru, da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje - godišnje doba ljubavi.

Jasmina&Davor

Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.

Jasmina&Davor

Već prepoznatljive lakoće i teksture, te 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama, u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost.

Jasmina&Davor

Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.

Jasmina&Davor

Držeći se usko već uhodanog tima, kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make-up je zaslužna Sara Grepo, gdje je također najvažnija bila stvarna ljepota mladenke i svjetla koža u tami napuštene vile.

Jasmina&Davor

Sve vjenčanice iz kampanje ''Season of love'' dostupne su mladenkama u Lukabu showroom-u, na prvom katu TC Nama. Više informacija potražite na službenoj stranici Lukabua te na Facebook stranici, a rad Jasmine i Davora također je dostupan na Jasmina & Davor weddings te njihovoj Facebook stranici.

Jasmina&Davor

Jasmina&Davor

hrvatski dizajn

kolekcija

vjenčanice

domaći dizajn

Lukabu bridal

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter