ROBERT SEVER

Odlična modna kampanja za emancipiranu i samosvjesnu ženu


Iris Hazler
12.10.2017.17:10
Odlična modna kampanja za emancipiranu i samosvjesnu ženu
Marko Grubišić

sažeto

Jedna od iščekivanijih revija na Fashion.hr-u svakako je revija dizajnera Roberta Severa poznatog po svom istančanom pristupu ženskom odijevanju 


Iris Hazler
12.10.2017.17:10

Rafinirano, elegantno, jako chic i ženstveno, ali prije svega samosvjesno - to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i ona modu koristi kao izraz svojeg karaktera.

 Marko Grubišić

Takva je nova kolekcija koju će publika imati priliku vidjeti prvog dana Fashion.hr-a, a za koju je dizajner odlučio premijerno prije piste snimiti fantastičnu kampanju koja evocira duh nekih prošlih vremena i zaboravljenog “visokog društva” u kojem je odijevanje bilo odraz stava. Na samostalnoj reviji, Robert Sever predstavit će 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije koju je nazvao Kristina.

 Marko Grubišić

Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. Dizajner prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama.

 Marko Grubišić

''Brend koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici”, otkriva mali dio svoje nove modne priče koju predstavlja novom kampanjom.

 Marko Grubišić

Odjeća prepoznata kao romantična, chic poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija. Kako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko - zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.

 Marko Grubišić

moda

hrvatski dizajn

modna kampanja

fashion.hr

Robert Sever

Podijeli članak