Bacite haljinu iz snova

Oprah otkrila trik za savršeno organiziran ormar


Dina Plevnik Hajduk
11.11.2017.16:00
Oprah otkrila trik za savršeno organiziran ormar
Reuters

sažeto

Mnoge žene mogle bi poslušati ovaj savjet


Dina Plevnik Hajduk
11.11.2017.16:00

Voditeljica Oprah Winfrey nedavno je pustila fotografe časopisa The Coveteur u svoju garderobu te pokazala savršeno organiziran prostor pun haljina i pulovera u živim bojama te Louboutinki u svim mogućim modelima.

Oprah je priznala kako joj je život potpuno promijenio savjet stručnjaka Adama Glassmana, zbog čega u svom ormaru ima isključivo stvari koje želi nositi te se bez puno truda rješava nepotrebnog.

Savjet glasi: "Odustani od haljine iz fantazija" i zapravo ima puno smisla.

Svi u ormarima držimo odjeću koju bi voljeli nositi i koja bi nam fantastično pristajala samo kad bi bili mršaviji, mlađi, imali drugi posao, više izlazili...

Bilo da je stara ili potpuno nenošena, takva odjeća stvara pomutnju u ormaru i bespotrebno troši prostor pa bi bilo bolje riješiti se svih takvih komada, savjetuje Adam.

"Zbog Adama sam shvatila da čuvam odjeću koja predstavlja viziju koju sanjam o sebi. U glavi sam imala ideju o tome kako bi netko poput mene trebao živjeti, no ta odjeća nema nikakve veze s mojim stvarnim životom. I to me promijenilo!", priznala je Oprah.

Otkrila je i kako je kupila puno torbica za dame koje jedu fine ručkove s prijateljicama, no ona to nikad ne radi.

Kupujte samo ono što ćete zaista nositi, a pri idućem organiziranju ormara izbacite viziju o sebi koja se nalazi samo u vašoj glavi.

Fotke ormara popularne Oprah pogledajte ovdje.

moda

odjeća

organizacija

ormar

Oprah

Podijeli članak