Prijateljica s posla opasnija je od seksi neznanke

Otkriveno je kako muškarci biraju žene s kojima će prevariti partnerice


Dina Plevnik Hajduk
10.10.2017.20:00
Otkriveno je kako muškarci biraju žene s kojima će prevariti partnerice
iStock

sažeto

Priča o ljubavnicama uopće nije komplicirana kako se čini, riječ je o dostupnosti, a ne kvaliteti


Dina Plevnik Hajduk
10.10.2017.20:00

Dok prijatelji prevarenih žena često ne mogu vjerovati zašto ih je partner prevario sa osobom koja je manje atraktivna, manje simpatična i manje zanimljiva od njih, žene u ljubavnicama vide sve ono što one nisu.

Zamišljaju ih kao mlađe, bolje, seksipilnije, zabavnije, s duljim nogama i većim grudima te toliko zamamne da im njihov muškarac nije mogao odoljeti, zbog čega se one, nasamarene i prevarene, osjećaju još gore.

Portal YourTango tvrdi da priča o ljubavnicama uopće nije komplicirana kako se čini, a svoje tvrdnje temelji na suradnji sa stručnjakinjom Ashley Madison i istraživanju provedenom na uzorku od 400 muškaraca.

Studija nije pokazala samo zašto ljudi varaju, već i kako pronalaze ljubavnike i po kojim ih kriterijima biraju. Jeste li spremni?

Seksi cura sa šanka je mit, prijateljica je bolja

27 posto muškaraca otkrilo je kako bi, kad bi se našli u nesretnoj vezi i odlučili na prevaru, izabrali ženu koju već poznaju i s kim su već u prijateljskim odnosima dok bi 23 posto muškaraca odabralo nepoznatu ženu iz bara.

Već odškrinuta vrata

Za ljubavnice najčešće biraju kolegice, svoje prijateljice, vaše prijateljice, susjede, cure iz teretane... S muškog stajališta to i nije čudno - ako si nevjeran, nevjeran si, a lakše je prići ženi s kojom već imaš dobru komunikaciju nego potpunoj neznanki.

Vaš varalica najčešće nije pastuh

Tu do izražaja dolazi još jedna zabluda mnogih prevarenih žena koje ne shvaćaju da njihov dragi nije Brad Pitt i da ne može osvojiti bilo koju ženu koju pogleda u klubu.

Baš vam hvala, dečki!

Na žalost, moramo vam prenijeti još jednu lošu vijest - skoro 100 posto ispitanih muškaraca kad tad je pomislilo na prevaru -  44 posto iz te skupine ih je zaista i prevarilo partnerice, a ostalih 55 posto su samo razmišljali o tome i ostali na maštarijama.

Možemo se samo nadati da se ispitivanje održalo baš u kvartu u kojem su muškarci jako nevjerni.

 

ljubav

veza

muško ženski odnosi

prevara

ljubavnica

varanje

Podijeli članak