Dečki, ovo je hint

Ovako izgleda najpopularniji zaručnički prsten na Pinterestu


Dina Plevnik Hajduk
31.05.2017.11:40
Ovako izgleda najpopularniji zaručnički prsten na Pinterestu
iStock

sažeto

Rose gold prsten oduševio je žene diljem svijeta


Dina Plevnik Hajduk
31.05.2017.11:40

Ne kažemo da sve žene imaju isti ukus, ali činjenica da je fotka ovog prstena na Pinterestu spremljena 103 000 puta govori nešto.

Pinterest otkriva kako je ovo trenutno najpopularniji prsten na wish listi budućih mladenki koje očito nemaju skroman ukus.

Radi se o jednostavnom, ali glamuroznom zaručničkom prstenu s tankim tijelom od ružičastog zlata i velikim okruglim dijamantom koji pridržavaju 4 zupca.

Pinterest

Ovaj ljepotan vjerojatno je vrlo skup jer je izrađen po mjeri za mladenku Sylviju Billone, koja ga sada, kad se udala, nosi uz burmu od ružičastog zlata i dijamanata, izvještava Marie Claire.

I skromnije mladenke smiju sanjati, zar ne?

Ovaj prsten ukazuje na nekoliko trendova koje žene očito obožavaju, a koji bi mogli biti odlične smjernice dečkima koji u panici ne znaju što odabrati za svoju buduću zaručnicu.

Rose gold trend vrlo je popularan u zadnjih nekoliko godina (voli li ga vaša djevojka, vidjet ćete prema sadržaju njezine kutijice s nakitom), a okrugli dragi kamen uvijek izgleda glamurozno, čak i ako nije riječ o pravom dijamantu.

Premda je ovaj superpopularni prsten možda je skup, ali pokazuje da žene vole jednostavno prstenje kada je dizajn u pitanju.

vjenčanje

savršeno vjenčanje

zaruke

zaručnički prsten

dijamant

rose gold

Podijeli članak