Jeste li i vi među njima?

Ovi horoskopski znakovi najbolji su prijatelji koje možete imati


Dina Plevnik Hajduk
18.06.2017.15:00
Ovi horoskopski znakovi najbolji su prijatelji koje možete imati
Profimedia

sažeto

Škorpion zna da svi imaju mane, a iskreni Ovan uvijek će vam reći kako stvari stoje


Dina Plevnik Hajduk
18.06.2017.15:00

Pravi prijatelj vrijedi više od stotine površnih poznanstva i lepršavih prijateljstva koja će se ugasiti preko noći.

Na vještinama koje su potrebne da budemo dobri prijatelji svi možemo raditi, a nekima su one prirodno urođene, kažu horoskopski stručnjaci.

Ljudi rođeni u ovim znakovima često znaju djelovati hladno, nezainteresirano, pa čak i sebično, no upravo su zbog toga odlični prijatelji jer će svjesno izabrati osobe s kojima se žele družiti i pokloniti im svoju lojalnost za cijeli život.

Pogledajte tko su najbolji prijatelji zodijaka!

BIK

Bikovima su prijateljstva jako važna i nikad vas neće ostaviti na cjedilu. Znaju što njihovi prijatelji vole, a što ne i trude se to poštovati, a čak i kad ste u gužvi, podsjetit će vas da je vrijeme za malo prijateljskog druženja koje će vas opustiti.

OVAN

Tvrdoglavi i arogantni Ovnovi bit će vam odlični prijatelji jer kod njih nema muljaže. Iskreno će vam reći sve što misle i kako stvari stoje, a čak i ako vas to na prvu povrijedi, pomoći će vam da sagledate situaciju na realan način. Onima koje vole jako su privrženi i na njihovu ćete pomoć uvijek moći računati.

DJEVICA

Ljude rođene u ovom znaku mnogi nazivaju najiritantnijima, ali baš zbog svoje snage i tvrdoglavosti, Djevice su prijatelj koji zlata vrijedi. Uvijek će vas braniti i čuvati vam leđa, a njima možete povjeriti svoje najmračnije tajne i biti sigurni da će ih čuvati.

ŠKORPION

Sve čemu se posvete u životu Škorpioni rade s puno strasti, a prijateljski odnosi nisu iznimka. Škorpioni će s vama proći i dobro i loše, i nikad od vas neće odustati. Razumjet će vaše crne faze, jer zna da smo svi samo ljudi, i oprostiti vam sve što ste skrivili, ako smatra da ste dobra osoba i još bolji prijatelj.

JARAC

Odgovorni i organizirani Jarčevi bit će tu za vas kad god ih trebate. Jako su privrženi i odani ljudima koje vole pa će doslovce skinuti košulju s leđa kako bi vam priskočili u pomoć. Oni su onaj prijatelj koji će vas voljeti bez obzira na sve i čuvati vas od donošenja loših odluka.

bubble kviz

horoskop

prijatelji

znakovi

Podijeli članak