VATRENA 2018.

Ovi trendovi u seksu dominirat će iduće godine


Iris Hazler
06.12.2017.21:25
Ovi trendovi u seksu dominirat će iduće godine
iStock

sažeto

Kako se bliži nova godina tako dolazi i najava trendova koji će biti aktualni u 2018. godini.


Iris Hazler
06.12.2017.21:25

Inače se predviđaju trendovi u modi, ljepoti, interijerima i hrani, ali ovoga puta vam donosimo trendove u - seksu. Kako navodi Women's Health, ovo su akcije koje će zavladati idućom godinom.

Pametni seks uređaji

Na tržištu su se pojavili gadgeti prvenstveno namijenjeni ženama, za stimulaciju klitorisa i G točke koji poboljšavaju dostizanje vrhunca. Jedna od takvih igračaka je Liones koja pomoću aplikacije proučava zvukove i tako rati što točno koju ženu najviše uzbuđuje i dovodi do vrhunca.

Redizajniran najpoznatijeg vibratora na svijetu

Sigurno ste čuli za slavnog Zeku (Rabbit), vibrator koji postoji više od 50 godina. On je također dobio svoj makeover, odnosno poboljšane su mu sve funkcije. Na tržištu se nalazi pod imenom Magnetize Rampant Rabbit i kako mu ime kaže, koristi magnete kako bi poboljšao intenzitet orgazama.

Novi načini zabave

Svinganje je već odavno sve samo ne pretjerano napeto ljubiteljima nekonvencionalnog seksualnog života. Sada na scenu nastupaju kabare večeri, gola joga, edukacije i svakakve popratne aktivnosti, a najčešće se radi o cijelom vikendu koji se provodi na ovakav, pomalo drugačiji način.

Bluetooth u sasvim novoj ulozi

Unaprijeđene Bluetooth aplikacije omogućavaju partnerima da budu desetak metara udaljeni jedno od drugog, a da se opet dobro zabave. Najpopularnija je aplikacija MysteryVibeCresend koja omogućava partnerima da budu 30 metara udaljeni, ali je to dovoljno blizu za međusobnu stimulaciju. Vruće, vruće...

seks

odnosi

seksualnost

seksualni život

vibrator

Podijeli članak