ASTRO LJUBAV

Ovi znakovi su stvoreni jedni za druge i zvijezde im garantiraju uspjeh


Iris Hazler
30.10.2017.20:00
Ovi znakovi su stvoreni jedni za druge i zvijezde im garantiraju uspjeh
iStock

sažeto

Ima nešto posebno u horoskopu i odlikama znakova, a i u tome da se određeni znakovi iznimno dobro slažu


Iris Hazler
30.10.2017.20:00

Kada su u pitanju ljubavne veze, ovo su znakovi koji najbolje funkcioniraju spojeni.

Ovan i Vodenjak

Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodenjak poznati su po svom pustolovnom duhu, a zajedno stvaraju izuzetno uzbudljivu vezu. Oni su uvijek spremni za akciju i vrlo su otvoreni. Vole isprobavati nove stvari i uvijek se dobro zabaviti, a bole sve raditi zajedno. Ova vrsta parova uvijek ostaje snažna. Uvijek žele biti zajedno, čak i u vremenima kada se drugi parovi raspadaju i umore jedno od drugoga. Oni razumiju i osjećaju potrebu za slobodom.

Bik i Rak

Bik i Rak potpuno se međusobno razumiju. Ta dva horoskopska znaka snažno su povezana, kako na fizičkoj tako i na emocionalnoj razini. Njihovo razumijevanje pomaže u izgradnji iznenađujuće veze koja postaje sve čvršća kada odnos raste.

Blizanci i Vodenjak

Ovaj je par vrlo različit od ostalih parova. Osjećaju nevjerojatnu povezanost na mentalnoj i emocionalnoj razini, što im već sam početak odnosa čini kao da se znaju godinama. Oba znaka razumiju potrebu za neovisnošću partnera, što s vremenom ojačava njihov odnos.

Rak i Riba

Ova dva vodena znaka imaju duboku kozmičku povezanost. Izvrsno funkcioniraju u svim situacijama, ponosni su jedno na drugo i međusobno su si najveća motivacija. Svatko se želi družiti s njima jer znaju kako su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a Rak je taj koji njeguje odnos i posvećuje se svom partneru u potpunosti.

Lav i Strijelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastveni odnos te jednako uživaju u životu i ljubavi. Oboje su hladne glave i istovremeno su spremni posvetiti svoje vrijeme prijateljima kako bi im pomogli s određenim problemima. Imaju nevjerojatnu paralelnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti.

Djevica i Bik

Ova dva znaka savršeno su usklađena. Oboje su zemljani znakovi koji uživaju u životu s povremenim stavom, što čini odnos vrlo mirnim.Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedni drugima, jer oni ne samo da održavaju uzajamni integritet, već su si i velika potpora kada dođe do životnih problema.

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka temelji se na vrlo jakoj intelektualnoj konekciji. Oba znaka imaju visoku razinu duhovnosti i inteligencije, što čini um atraktivnim i nevjerojatnim, a istovremeno se razumiju na različite načine. Cijene jedni druge, cijene sklad i mir u svom odnosu.

Strijelac i Ovan

Između ovih znakova postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parovima. Energija između njih stvara snažnu vezu, a oni su divlji i entuzijastični. Kada se kaže da se suprotnosti privlače - misli se na ova dva znaka. Ovo je snažan par koji može prevladati sve životne prepreke.

ljubav

odnosi

bubble kviz

horoskop

horoskopski znakovi

ljubavni horoskop

Podijeli članak