JESTE LI VI MEĐU NJIMA?

Ovo su tri najneurednija horoskopska znaka koji jednostavno vole šlampavost


Iris Hazler
10.02.2018.20:10
Ovo su tri najneurednija horoskopska znaka koji jednostavno vole šlampavost
iStock

sažeto

Znamo da su Djevice pedantne i paze na svaku sitnicu te su najorganiziraniji horoskopski znak, ali koji su čista suprotnost?


Iris Hazler
10.02.2018.20:10

Kreativni nered je odlika većine nas, ali je super što se u njemu uvijek možemo snaći i točno znamo gdje je što, iako na prvu ne djeluje tako. Naravno, kod neurednosti i šlampavosti ne pričamo o prljavštini,. nego jednostavno tome da sterilan prostor i abecedni raspored knjiga nisu osnova. Ipak, postoje tri horoskopska znaka kojima je kaos u okruženju jednostavno normalan, a evo koji su to.

Strijelac

Strijelci ne vole kada je sve tip-top i savršeno i preziru sterilnost svog okruženja. Stoga ne iznenađuje kako je kod njih kreativni nered stalno prisutna stvar, bez obzira radi li se o njihovom domu ili uredskom stolu. Strijelac najčešće ne može locirati svoje ključeve, daljinski, a i mobitel zna završiti negdje gdje se ne bi očekivalo.

Ribe

Ribe vole komfor i udobnost, a kada je sve savršeno posloženo, jednostavno se ne mogu opustiti kako spada. Čišćenje im nije mrsko, ali slaganje i urednost su druga priča jer će ionako sve stvari u određenom trenutku zatrebati i onda im jednostavno nije jasno zašto bi ih trebalo spremati na policu, ako im mogu biti odmah na dohvat ruke. O fotelji koja se pretvara u brdo robe da ne pričamo...

Vodenjak

Vodenjaci uvijek paralelno rade više stvari koje ostavljaju na pola dovršene jer kreću raditi - nove stvari. I tako stalno u krug. I taman kada pripreme robu za glačanje, dobiju inspiraciju za pisanje pjesme, u tom trenutku lete prema papiru i olovci, a rublje ostaje na pola na kauču, a pola u košari. Dok završavaju s jelom, jure zaliti cvijeće na koje su zaboravili, a tanjuri ostaju na stolu i tako dalje.

bubble kviz

horoskop

horoskopski znak

astrologija

neurednost

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter