Dečki, ako planirate putovanje...

Ovo su zemlje u kojima žene bez problema pristupaju muškarcima


Dina Plevnik Hajduk
22.11.2017.18:55
Ovo su zemlje u kojima žene bez problema pristupaju muškarcima
iStock

sažeto

Amerikankama i Čehinjama nije teško dati dečku do znanja da im se sviđa


Dina Plevnik Hajduk
22.11.2017.18:55

Pravila dejtanja odavno su se promijenila, no sudeći prem abrojnim istraživanjima, mnogim muškarcima i ženama i dalje je ugodnije kad se nađu u tradicionalnim ulogama.

Muškarci i dalje češće rade prvi korak, a žene vole kad im se udvara, što može biti simpatično ako su obje strane ista pogleda na romantične susrete.

Neke muškarce živcira što se uvijek od njih očekuje da naprave prvi potez, a djevojke u zemljama diljem svijeta preuzimaju stvari u svoje ruke i prilaze dečkima koji im se sviđaju bez osjećaja nelagode.

Ako se vaš ljubavni život ne pomiče s mrtve točke, to i nije tako loša ideja, jer je istraživanje servisa OkCupid pokazalo kako žene koje prilaze muškarcima imaju znatno više uspjeha od muškaraca koji prilaze ženama.

Drugo istraživanje aplikacije za dejtanje Badoo lociralo je najodvažnije udvaračice u svijetu pa je tako nastao i popis zemalja u kojima žene često prve prilaze muškarcima.

Ako imate solo prijatelje koji često putuju, obavezno im pošaljite ovaj članak. ;)

1. AMERIKA

Odvažne Amerikanke našle su se na prvom mjestu popisa žena koje ne čekaju da im se romansa dogodi sama od sebe. Kako žive u velikoj zemlji, u kojoj ljudi često putuju, svjesne su činjnice da istog muškarca možda neće vidjeti dva puta ako nešto ne poduzmu pa nemaju problema s prilaženjem i upoznavanjem. One ne gube vrijeme i ne žele igrati igrice kako bi dobile što žele.

2. DOMINIKANSKA REPUBLIKA

U Dominikanskoj republici 30 posto žena prilazi muškarcima bez obzira na to jesu li primile signale ili ne. Kad vide nekoga tko ih zanima, nabacuju osmijeh i kreću u osvajanje.

3. KANADA

Kanađanke se također ne boje muškaraca i ne sanjaju bajke. Njima princ na bijelom konju ne treba - pronaći će ga same.

4. ČEŠKA

Zgodne Čehinje ne žele čekati tjednima dok ih dečko prvi ne pozove na spoj. predložit će odlazak na pivu ili zajedničko druženje i pokušati osvojiti frajera koji im se sviđa bez pardona.

5. TAJLAND

Tajlanđanke sve više odbacuju tradiciju pa tako i sram zbog povlačenja prvog poteza. Njih 19 posto izjavilo je da često prve daju do znanja muškarcima da im se sviđaju, doduše, uglavnom na internet stranicama za upoznavanje.

 

ljubav

veza

muško ženski odnosi

dejtanje

ulet

Podijeli članak