Nagradni natječaj

Party crashers upadaju na tvoj tulum i donose super nagrade!


100posto
19.11.2018.14:55
Party crashers upadaju na tvoj tulum i donose super nagrade!
Foto: iStock

100posto
19.11.2018.14:55

Ako radiš tulum ove subote i želiš se pobrinuti da se o njemu još dugo priča, uključi se u naš party natječaj i zagarantiraj sebi i svojoj ekipi ludu zabavu!

Prijavi svoj tulum, pokaži nam jesi li party princess ili party animal i iznenadi sve ovom super nagradom – Sensation energy ekipa će crashati tvoj party, nagraditi sve s poklonima i paketima proizvoda te energizirati vaše druženje!

Natječaj se odvija kroz četiri tjedna kruga i možeš sudjelovati u svakom od njih! Prijaviti se možeš svaki tjedan od ponedjeljka u 10 sati do petka u 10 sati, imena dobitnika ćemo objaviti u petak u 11 sati u našem Party specijalu, a već dan nakon, u subotu iza 20 sati, ti dolazimo na tulum! Posljednji krug prijava završava u petak 14. prosinca.

Prijavi se popunjavanjem obrasca svojim osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka, odgovori kreativno na nagradno pitanje, a naš party žiri će odabrati najkreativnije među vama. Sretno!

*U natječaju mogu sudjelovati samo osobe starije od 18 godina, a nagrada se odnosi samo na tulume na području Zagreba.

Sve savjete za organizaciju tuluma za pamćenje potraži u našem Party specijalu.


Prvi krug natječaja je završio i dobitnica je: Claudia Dent

Drugi krug natječaja je završio i dobitnik je: Andrej Pleš


Ako želite da dođemo i na vaš tulum, prijavite se u novi krug natječaja od ponedjeljka u 10 sati. Sretno!

 

SENSATION ENERGY DRINK

Sensation Energy nova je senzacija na tržištu energetskih pića. Prepoznatljiv je po visokoj kvaliteti, privlačnim limenkama, jarkim bojama i odličnim okusima. Namijenjen svima, komunikacijom se obraća onima koji žele probuditi uspavanu energičnu stranu i pomoći da budu ono što zapravo jesu: uvijek raspoloženi zaposlenici koji uspijevaju zadržati koncentraciju čak i petkom poslije tri,  najbudniji vozači koji paze i na sebe i na druge na putu, nikad umorni studenti koji sve polažu na prvim rokovima, najluđi partijaneri koji ne propuštaju ni after aftera...jer poznato je da u svima čuči osoba koja pršti od energije, samo joj je potrebno malo poticaja.

Sensation Energy svojim sastavom podiže razinu energije, budnost i koncentraciju uz pomoć kofeina, taurina, saharoze i vitamina B skupine. Sensation Energy dolazi u dva okusa: Classic i Limeta Kiwano. Okus Classic je namijenjen klasičarima među ljubiteljima energetskih pića, dok je okus Limeta Kiwano namijenjen onima koji su u svom piću traže osvježenje voćnog okusa i uvijek su spremni isprobati nešto novo i egzotično. Kao i ostala energetska pića Sensation Energy pakiran je  u limenku od 0,25 l.

Kvaliteta Sensation Energy-a zajamčena je imenom i visokim standardima Jamnice d.d. koja je ovom novom piću osigurala poziciju na policama svih trgovačkih lanaca, benzinskih pumpi i na svim prodajnim mjestima gdje mladi i oni koji se tako osjećaju traže energiju, osvježenje, budnost ili fokus. 

Party Crashers

newsletter

Prijavite se na Newsletter