MAISON MUMM

Plutajući bar i flyboard guy odvažnom dostavom šampanjca obilježili hvarsku sezonu


Iris Hazler
11.08.2017.10:15
Plutajući bar i flyboard guy odvažnom dostavom šampanjca obilježili hvarsku sezonu
Press Foto

sažeto

The World's Finest Clubs member Hula Hula beach bar potvrdio je image Hvara kao središta luksuznog turizma na Jadranu 


Iris Hazler
11.08.2017.10:15

Na ekskluzivnom Maison Mumm partyju sredinom ovog tjedna Mumm team pripremio je jedinstveno iskustvo ispijanja šampanjca pod motom #darewincelebrate.

 Press Foto

Posebno za ugledni šampanjac Mumm Grand Cordon Rose angažiran je dostavljač na flyboardu. VIP gosti bili su prevoženi ekskluzivnim brodom do Mumm floating bara u koji im je Flyboard odvažno dostavio šampanjac čime je iskustvo ispijanja podignuto na novu razinu.

Press Foto

Ljetno Mumm iskustvo uključivalo je dobru glazbu s house duom Digal Seekers-ima i Boris Time Violinist-om, barmene i plesačice.

 Press Foto

Gosti su između ostalog mogli uživati u novom osvježavajućem koktelu Mumm Rosé Poptail, dostupnom u  dva prirodna voćna okusa.

 Press Foto

Avangardan dizajn boce Mumm Grand Cordon Rosé i snaga Pinot Noira privlačili su poglede svojom upečatljivošću. Prošlogodišnju dostavu s dronom bilo je izazovno nadmašiti,  a uskoro se pripremaju i nova iznenađenja.

 Press Foto

G.H. Mumm je dio asortimana kuće Martell Mumm Perrier Jouët, prestižnog vlasnika konjaka i šampanjca pod okriljem tvrtke Pernod Ricard, svjetskog broja 2 u vinu i alkoholu. Svojom uglednom tradicijom koja datira iz 1827. godine, G.H. Mumm je postao vodeća svjetska kuća šampanjca u Francuskoj te treća u svijetu.

more

ljetovanje

Hvar

šampanjac

Mansion Mumm

Podijeli članak