DUCRAY ICTYANE

Predstavljena linija za njegu normalne do suhe kože lica


100posto
28.09.2018.11:20
Predstavljena  linija za njegu normalne do suhe kože lica
Press Foto

sažeto

Legendarna Ducray linija za njegu tijela uz koju su odrasli mnogi Francuzi od sada se jednako nježno brine i za kožu Vašeg lica


100posto
28.09.2018.11:20

Budući da ne možemo iz vlastite kože, vrlo je važno da se u njoj dobro osjećamo. No to nažalost često nije tako; suha i gruba koža koju prate trnci i osjećaj zategnutosti neugodna je svakodnevica za mnoge od nas. Upravo to je potaknulo stručnjake iz Ducray dermatoloških  laboratorija na razvoj linije proizvoda za njegu zbog kojih ćemo se ponovno osjećati bolje u svojoj koži. Ducray Ictyane za njegu tijela jedna je od najstarijih i najvoljenijih Ducray linija uz čiji su miris i brižnu njegu odrasli mnogi Francuzi, a od sada će se Ictyane s istom nježnom učinkovitošću brinuti za normalnu do suhu kožu lica.

Press Foto

Ictyane postavlja novu definiciju hidracije

Neovisno o tome jeli koža prirodno osjetljiva ili je riječ o reakciji na našu dnevnu rutinu; nekad se jednostavno muči sa svojom funkcijom zaštitne barijere. Jednom kada se ošteti, koža dopušta vodi da pobjegne čime postaje dehidrirana, a zbog nedostatka lipida koji bi povezali stanice rožnatog sloja postaje suha. I tada na scenu stupa novitet Ducray laboratorija: linija proizvoda koji će na temelju inovativnog kompleksa Acefylline® i ulja abisinije poticanjem prirodnih mehanizama naučiti kožu kako da se sama iznova  i hidrira, hrani i obnavlja.

Press Foto

Acefylline®  + ulje abisinije: treneri hidracije

Ulje abisinije bogato je omega -6 i -9 masnim kiselinama, potiče sintezu lipida unutarstaničnog cementa, jača funkciju kožne barijere i smanjuje suhoću kože. Drugi član ovog inovativnog dua, Acefylline®  pravi je trener za stanice koji uči kožu kako da se sama rehidrira. Kako? Poticanjem transformacije bjelančevine filagrina u aminokiseline, koje su sastav prirodnih faktora ovlaživanje te se ponovno uspostavljaju prirodni mehanizmi fiziološke hidracije i zadržavanja vode u epidermisu. Upravo na ovoj korisnoj inovaciji Ducray laboratorija počiva učinkovitost linije za njegu normalne do suhe kože lica; Ictyane Hydra lagana dnevna krema nježno hidrira kožu tijekom dana, dok navečer brigu za kožu preuzima Ictyane noćna obnavljajuća njega bogate teksture. Uz njegu kože ne smijemo zaboraviti na čišćenje lica, a za to je u novoj Ducray liniji zadužena Ictyane hidrirajuća micelarna voda.

Press Foto

Hidracija i hranjivost: Ictyane Hydra lagana dnevna krema

Svakodnevna hidrirajuća njega normalne do suhe kože lica dolazi u varijanti sa SPF faktorom 30 ili bez njega. Ictyane Hydra laganu dnevnu kremu odlikuje lagana, osvježavajuća tekstura koja se brzo upija u kožu, čineći ju mekom i glatkom, bez zatezanja i osjećaja nelagode. ICTYANE HYDRA lagana krema pruža koži optimalni stupanj hidracije, 24 sata nakon nanošenja.

Ictyane Hydra lagana krema 40 ml: 149,69 kn

Ictyane Hydra lagana krema SPF 30 40 ml: 163,05

Podatnost i mekoća: Ictyane noćna obnavljajuća njega

ICTYANE noćna obnavljajuća njega sadrži sve što je potrebno za njegu kože tijekom spavanja, zahvaljujući inovativnoj  formuli koju čini  kompleks djelatnih tvari: Acefylline®, ulje abisinije i Hydroxydecine®. Ova noćna njega pruža hidraciju, hranjivost i obnovu, pa je koža glatka i odmorena. Unatoč bogatoj i hranjivoj teksturi nema masnog učinka; ICTYANE noćna obnavljajuća njega jamči koži šest sati kontinuirane hidracije.

Ictyane noćna obnavljajuća njega 50 ml: 199,53 kn

Press Foto

Taj divni Ictyane miris

Legendarni miris Ictyane za njegu tijela linije reformuliran je kako bi što bolje dočarao osjećaj zaštite i ugodnosti koji pružaju novi Ictyane proizvodi. Sastavljen je od mekih, puderastih nota zahvaljujući pomno odabranim esencijalnim uljima. Neroli širi osvježavajuće, ujednačene mirise koji nas podsjećaju na sretne uspomene iz djetinjstva. Meki miris bergamota svojim poletnim notama prepušta vas opuštanju, dok glatki i udobni ylang-ylang umiruje i poboljšava raspoloženje te na kraju bijeli mošus koji će vas obaviti istinskim umirujućim osjećajem. 

Press Foto

Tri Ictyane koraka za čistu i njegovanu kožu

1) Čišćenje lica i uklanjanje šminke

ICTYANE hidrirajuća micelarna voda posebno je formulirana za lice i osjetljive oči s normalnom do suhom kožom te jamči optimalnu djelotvornost i podnošljivost (ispitano na ispitanicima koji nose kontaktne leće). Ovaj jedinstveni proizvod čisti i uklanja čak i vodootpornu šminku. Formula je obogaćena glicerolom, koji hidrira i štiti od nadražaja, a koža je osvježena i očišćena zahvaljujući dobro podnošljivoj dermatološki ispitanoj nekomedonoj formuli bez sapuna i alkohola. 

Ictyane hidrirajuća micelarna voda 400 ml: 110,06 kn

2) Obnova

Ovo je ključna uloga Ictyane noćne kreme, njege koja nudi višestruku dobrobit za kožu: intenzivnu hidraciju, iznimnu hranjivost i njegu te obnovu. Ne morate nama vjerovati na riječ, zrcalo ne laže.

3) Hidracija

S ova dva proizvoda Ictcyane Hydra i Hydra UV SPF 30,svakodnevna njega za kožu postaje trenutak u kojem se možemo nježno tetošiti ugodnim teksturama i mirisom francuske svježine.

Ictyane linija svakodnevnu rutinu njege kože pretvara u pravi užitak, kakav i zaslužujemo.

ljepota

beauty

njega kože

njega lica

krema za lice

Ducray

Ictyane

newsletter

Prijavite se na Newsletter