Put pod noge pa u shopping

Primark izbacuje službenu Harry Potter kolekciju koja će oduševiti fanove


Dina Plevnik Hajduk
11.08.2017.15:40
Primark izbacuje službenu Harry Potter kolekciju koja će oduševiti fanove
Primark

sažeto

Želimo šalicu, lampice, pidžamicu...ma sve!


Dina Plevnik Hajduk
11.08.2017.15:40

Nije važno što smo zadnji nastavak filma gledali prije šest godina, oni koji su odrasli uz knjige i kino hitove o dječaku čarobnjaku u dalje u srcu čuvaju posebno mjesto za Harryja Pottera i njegovu družinu.

Primark

Primark, naša omiljena destinacija za shopping u inozemstvu, na kojoj uvijek možemo naći pregršt vrućih modnih trendova po pristupačnim cijenama, objavila je da se udružila s Warner Brosom te osmislila služenu Harry Potter kolekciju.

Primark

Primark je sezonski znao izbacivati komade vezane za priču o Harryju, poput čarapa, gaćica i pidžama, no ovo je prva kompletna, službena kolekcija. Kako doznajemo, u prodaju će izaći za tjedan dana. 

U njoj ćemo moći naći preslatke kompletiće za spavanje, torbe, ruksake, novčanike, kozmetičke torbice, šlape, T-shirtove i majice s kapuljačama, a kako Primark ima fantastičan odjel za uređenje doma, ključni komadi čekat će nas među dekicama i svijećama.

Primark

Primark

Šalica s likom Harryja Pottera apsolutan je must-have, a zagrižene fanove sigurno će oduševiti posteljina i jastučići kojima mogu ukrasiti kauč ili krevet.

Primark

Naš omiljeni komad iz kolekcije?

Prekrasne lampice s LED svjetlima kojima ćemo u toplim danima ukrasiti terasu, a kad stigne jesen - zid spavaće sobe.

Primark

P.S. Ako još niste kupovali u Primarku, evo nekoliko podataka o ovom cool dućanu. Pod imenom Penneys , nastao je u Irskoj, a zatim malo po osvajao svijet, uglavnom pod imenom Primark. Nama najbliža trgovina nalazi se u Grazu, a možete ga pronaći i u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj i Škotskoj.

shopping

kolekcija

Harry Potter

Primark

šalica

Podijeli članak