'Bez uznemiravanja, molim'

Princeza make up svijeta izbacila limitiranu kolekciju za ludo ljeto


Dina Plevnik Hajduk
17.06.2017.10:15
Princeza make up svijeta izbacila limitiranu kolekciju za ludo ljeto
Snapchat

sažeto

Obožavatelji zgodne Kylie navalili su na atraktivnu ljetnu kolekciju


Dina Plevnik Hajduk
17.06.2017.10:15

Naša make up torbica nikad nije tako odvažna kao u ljetnim danima kad je punimo žarkim sjenilima, ruževima u sočnim bojama i seksi, metalik sjenilima za večernji wet look.

Kylie Jenner, zvijezda make up scene, kolekcije izbacuje brzinom svjetlosti pa je i za ljeto pripremila limitirano, ali raskošno izdanje puno metaliziranih i glossy tekstura.

Snapchat

'The Vacation Edition' Kylie je izbacila prije samo nekoliko dana, što su fanovi spremno dočekali te bacili na shopping na službenoj stranici popularne tinejdžerice.

Snapchat

Strani blogovi izvještavaju da je najpopularniji proizvod iz kolekcije paleta "The Wet Set" čija je primarna namjena osjenčavanje lica, no može se koristiti i na kapcima.

Snapchat

'The Wet Set' se sastoji od četiri svjetlucava pudera koji licu daju neodoljiv wet look bez puno truda.

Uz puder i sjajila, napucana šljokicama, veliki hit su i puderi u prahu 'Wet Glow' u bojama Fiji, Santorini i Tahiti, koji su se rasprodali u rekordnom roku.

Snapchat

U kolekciji se nalazi i paleta sjenila, simpatičnih naziva 'Get-A-Way', 'Do Not Disturb', 'Privacy Please' i 'Unbothered', a ako želite baš sve iz seksi kolekcije popularne Kylie, možete nabaviti set 'Vacation Edition Bundle' u kojem se nalazi kompletna kolekcija, a koji ćete platiti 250 dolara.

Snapchat

make up

šminka

Kylie Jenner

Podijeli članak