Kult mladosti zamijenila je zrela ljepota

Prosječna dob najljepših žena na svijetu mogla bi vas iznenaditi


Dina Plevnik Hajduk
19.10.2017.11:15
Prosječna dob najljepših žena na svijetu mogla bi vas iznenaditi
Profimedia

sažeto

Karijera ne prestaje kad glumice i pjevačice zarone u tridesete, dapače!


Dina Plevnik Hajduk
19.10.2017.11:15

Kad bi dobili zadatak da sastavite ljestvicu najljepših celebrity dama, u top 10 vjerojatno bi se našle mlade Gigi Hadid, Kendall Jenner i Selena Gomez, ali i Eva Mendes, Beyonce, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara...

Sofia Vergara, 45 godina

Profimedia

Dok su se još prije desetak godina glumice žalile kako se nakon tridest i pete mogu pozdraviti sa simbolom ljepotica i posvetiti se ulogama majki i patnica, današnji standardi fokus prebacuju na žene u tridesetim, četrdesetim i pedesetim godinama te pozdravljaju zrelu žensku ljepotu.

Eva Mendes, 42 godine

Press Foto

To potvrđuju brojne top liste ljepotica, s listom časopisa People na čelu koji je u 2017. godini najljepšom ženom na svijetu proglasio 49-godišnju Juliju Roberts.

Julia Roberts, 49 godina

Profimedia

Na scenu su se vratile i Cindy Crawford, Claudia Schiffer i Naomi Campbell, supermodili koji su devedesetih žarili i palili modnim pistama, a danas, na pragu pedesetih izgledaju fantastično.

45-godišnja Sofia Vergara, 40-godišnja Jessica Chastain i 41-godišnja Reese Witherspoon na vrhuncu su slave, a godine više ne znače mnogo ni u glazbenoj industriji kojom caruju 36-godišnja Beyonce i 48-godišnja Jennifer Lopez.

Reese Witherspoon, 41 godina

Profimedia

Žurnal "JAMA Dermatology" također je objavio svoju listu najatraktivnijih celebrity dama za 2017. godinu te napravio malo istraživanje kako bi otkrio prosječnu dob ljepotica koje se nalaze na listi.

Eva Longoria, 42 godine

Profimedia

U 2017. godini žene koje se nalaze na listi najljepših imaju 38.9 godina, što je značajno i pohvalno, piše Marie Claire. Standardi se mijenjaju, a žene se više ne boje osjećati mlado, poželjno i lijepo i kada se daleko odmaknu od svojih dvadesetih.

Za usporedbu, u 1990. godini prosječna dob žena s liste najljepših bila je 33.2 godine!

Živjela ženska ljepota - u svim životnim razdobljima!

Jennifer Lopez, 48 godina

Profimedia

Beyonce

žena

celebrity

Jennifer Lopez

godine

Sofia Vergara

top lista

tridesete

najljepša žena

četrdesete

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter