Test osobnosti

Prva životinja koju vidite na fotografiji otkriva mnogo o vašem karakteru


Dina Plevnik Hajduk
31.10.2017.18:40
Prva životinja koju vidite na fotografiji otkriva mnogo o vašem karakteru
Tumblr

sažeto

Ova ilustracija otkrit će tajne koje skrivate u sebi


Dina Plevnik Hajduk
31.10.2017.18:40

Jeste li odvažni samotnjak poput vuka, lojalni kao rak ili brzi i lukavi poput pijetla?

Osobine koje priželjkujemo i one koje zaista posjedujemo ponekad se u potpunosti razlikuju, no psihološki testovi ne lažu, tvrde brojni stručnjaci.

Jedan od najzanimljivijih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme vizualni je test sa životinjama koje otkrivaju kakvi smo zapravo.

Koju ste životinju vi prvu uočili na ovoj fotografiji?

PIJETAO

Na prvu izgledate bezazleno, ali jako ste brzi, pametni, i ako treba - ratoborni. Znate se brinuti za sebe, a vaša probitačnost jedna je od najboljih kvaliteta koje posjedujete.

Tumblr

LEPTIR

Leptir predstavlja ljepotu u ultimativnom kaosu, baš poput vaše osobnosti. Lako se prilagođavate promjenama, fleksibilni ste i simpatični zbog čega vas vole i na poslu i u društvu. Vaša unutarnja ljepota vaše je ključno obilježje, i toga bi trebali biti svjesni.

Tumblr

PASTUH

Vi ste divlji, prirodni i ambiciozni i nikad ne glumite da ste nešto što niste. Cijenite rad, pošteni ste i marljivi te znate kako se postaviti i dobiti ono što želite.

Tumblr

VUK

Vi ste samotnjak kojem godi društvo čopora. Zvuči neobično, ali znači da se po prirodi uvijek oslanjate na sebe i volite provoditi vrijeme u vlastitom društvu, što ne znači da niste lojalni i brižni prema drugima, dapače. Odvažni ste i snažni, a vaša se osobnost uvijek ističe u masi.

Tumblr

ORAO

Vama je samo nebo granica, odvažni ste i avanturistički nastrojeni te prije svega cijenite svoju slobodu. Fokusirani ste i sposobni u potpunosti se posvetiti svom cilju zbog čega postižete odlične rezultate u brojnim poljima svog života. Kad jednom donesete odluku, ništa vam ne može promijeniti mišljenje.

Tumblr

PAS

Vi ste lojalni, hrabri i u potpunosti nesebični, a ljudi koje volite mogu uvijek računati na vašu zaštitu. Puni ste ljubavi, privlačni i zabavni pa nije čudno što vas svi iskreno vole.

Tumblr

GOLUBICA

Koliko ste već puta bili glas razuma u svađama te pomogli prijateljima da se pomire? Baš poput golubice, vi donosite mir i ljubav te ste uvijek smireni i bistre glave. Davno ste pronašli mir u sebi pa vam nije teško uljepšavati život i drugima.

Tumblr

RAK

Tvrdi izvana, mekani iznutra - ovo je najbolji opis vaše osobnosti. Vrlo ste lojalni i pošteni, a često potrebe drugih stavljate ispred svojih. Možda ne pokazujete osjećaje svima, ali u sebi ste itekako pažljivi i brižni.

Tumblr

BOGOMOLJKA

Bogomoljka je majstorica strpljenja, baš kao i vi. Imate vrlo jake instinkte, smireni ste i nije vam teško čekati kako bi dobili što želite. Vodite se svojim unutarnjim glasom i nije vam previše bitno što drugi misle. Volite dominirati, a iz borbe ne izlazite kratkih rukava.

Tumblr

bubble kviz

test osobnosti

zabava

bubble test

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter