NATAŠA I ANITA

Rafinirani stilski igrokaz Guliverovih ambasadorica kao pozdrav jeseni


Iris Hazler
21.09.2017.18:00
Rafinirani stilski igrokaz Guliverovih ambasadorica kao pozdrav jeseni
Press Foto

sažeto

Anita Dujić i Nataša Janjić ambasadorice su poznatog modnog brenda obuće


Iris Hazler
21.09.2017.18:00

U  doba sve jačeg naglašavanja važnosti feminizma kroz često trivijalne kanale modne industrije, hrvatski brand Guliver isporučuje fenomenalnu jesensku kampanju čiju su fabulu producirale žene fokusirajući se upravo na žene.

 Press Foto

Jake, neovisne i prije svega nepokolebljive, Anita Dujić i Nataša Janjić ispred fotoobjektiva poznate fotografkinje Karmen Poznić vjerno prenose atmosferu i stilske odrednice nove Guliver kolekcije koja kao i protagonistice kampanje ne podliježe sezonskim modnim diktatima.

 Press Foto

U seriji vizuala čiju nepretencioznu i jednostavnu scenografiju čine gradske ulice, Nataša i Anita prikazuju suvremenu ženu čiji je determinirani stil jasno prepoznatljiv.

 Press Foto

Guliver žena, jednako kao i ambasadorice Nataša Janjić i Anita Dujić prigrljuje sve fasete svoje osobnosti i stavlja naglasak na individualnost i stil.

 Press Foto

Upravo zato, u bogatoj kolekciji izuzetno nosivih, kvalitetnih modela svaka žena može pronaći idealan jesenski modni dodatak koji će svojim pomaknutim dizajnom akcentirati stilski različite outfite.

 Press Foto

Neopterećena od autoriteta i konzumerizma kojeg donosi brza moda i kratkoročni trendovi, Guliver kolekcija oslanja se na dizajnerske smjernice po kojima je brend i poznat.

 Press Foto

Visoko sjajne i polirane kožne plohe naglašene su upotrebom metalik kože čiji tonovi sukladno godišnjem dobu prelaze u tamnije i zrelije nijanse.

 Press Foto

Robusne i pomalo maskuline linije cipela snažno se oslanjaju na tradicionalne krojeve muških klasika, dok gležnjače uspješno kombiniraju viktorijanske utjecaje s naglašenim dekorativnim detaljima na block potpeticama ili ženstvenim vezicama.

Press Foto

hrvatski dizajn

cipele

obuća

Nataša janjić

Guliver

Anita Dujić

Podijeli članak