Domaćica i pol

Reese Witherspoon zna kako ugostiti goste i ima nekoliko super savjeta za vas


Dina Plevnik Hajduk
07.12.2017.10:00
Reese Witherspoon zna kako ugostiti goste i ima nekoliko super savjeta za vas
Profimedia

sažeto

Reese na zabave uvijek poziva i jednu jako brbljavu osobu


Dina Plevnik Hajduk
07.12.2017.10:00

Nije tajna da glumica Reese Witherspoon voli biti okružena s prijateljima i obitelji, poput prave djevojke s Juga.

Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije hrane i interijera, a ništa joj nije draže od kuće pune gostiju.

Za portal "My Domaine" popričala je o domaćinstvu te s čitateljima podijelila nekoliko jednostavnih, a provjerenih trikova zbog kojih se njezini gosti osjećaju dobrodošlo.

Profimedia

1. Pripremite šifru za WiFi

"Goste dočekujem pićem i šifrom za internet. Ne žele li svi odmah znati koja je šifra? Svi smo bili u toj poziciji kad smo htjeli pitati za šifru, a nismo znali kako to napraviti"

2. Opremite sobu za goste

Ako imate goste koji će prespavati, pripremite sve unaprijed. Najvažnije je da imate dobre plahte, udoban madrac i čiste bijele ručnike, poručuje Reese.

Kupaonicu opremite novom četkicom za zube, pastom za zube, gelom za tuširanje, šamponom i regeneratorom jer su to stvari na koje svi zaboravljaju.

3. Pozovite najkomunikativniju osobu koju poznajete

"Na zabave uvijek pozivam i ljude koji bi mogli tri sata pričati sa zidom", otkriva glumica. Takvi ljudi izbavit će vas iz neugodnih trenutaka tišine.

4. Pripremite se

Ako vi ne znate o čemu bi pričali, uvijek imajte spremna pitanja koja zahtijevaju dulji odgovor. Na primjer: "Koji je bio tvoj prvi posao?", "Da imaš priliku otići bilo gdje, gdje bi odselila?" ili "Kako bi izgledao život po tvojoj volji?"

Profimedia

Kad ne zabavlja goste, Reese ne odlazi na holivudske zabave - najradije uživa u miru svog doma. Čim stigne kući presvlači se u najdražu prugastu trenirku, a kada stigne, uskače u kupku na pola sata.

zabava

Reese Witherspoon

domaćinstvo

gosti

Podijeli članak