Jesen/zima kako ih zamišljaju ELFS

Rovinj postao romantična modna pozornica omiljenog domaćeg modnog dvojca


100posto
20.09.2018.15:20
Rovinj postao romantična modna pozornica omiljenog domaćeg modnog dvojca
Danijel Galić

sažeto

Najpoznatiji domaći modni brend najavljuje modnu jesen i zimu kampanjom snimljenom u najromantičnijem istarskom gradu


100posto
20.09.2018.15:20

Najnovija modna razglednica dizajnerskog dvojca ELFS stiže s ulica Rovinja koji se na jedan dan pretvorio u romantičnu modnu pozornicu. Atraktivne manekenke stale su ispred objektiva Danijela Galića, a ženstvenost i elegancija najbolje opisuju žensku kolekciju za jesen/zimu 2018/19 koju će 4. listopada predstaviti u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Danijel Galić

Teško je zamisliti glazbu bez mode i modu bez glazbe, a njihova neraskidiva veza i međusobni utjecaj inspirirali su zagrebački modni dvojac oko odabira prostora za predstavljanje najnovije kolekcije. Četrnaest godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni obilježit će samostalnom revijom u povijesnom prostoru i hramu hrvatske glazbe koji će prvi put biti kulisom za neko modno događanje.

Danijel Galić

"Glazba je kroz povijest postavljala i mijenjale trendove, izražavala je umjetnikovu individualnost i kreativnost i kao takva je oduvijek išla ruku pod ruku s modom. Upravo smo se zato odlučili predstaviti našu najnoviju kolekciju u Hrvatskom glazbenom zavodu koji je između ostalog i najstariji koncertni prostor u Hrvatskoj", izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Danijel Galić

Kampanja za najnoviju žensku kolekciju snimljena je na čarobnim ulicama Rovinja, a ELFSI i dalje ostaju vjerni dosadašnjem izričaju. Ženstvenost, elegancija i nosivost osnovni su motivi koji dominiraju i koji su inspirirali kreacije zagrebačkih dizajnera.

Danijel Galić

"Kolekcija ne predstavlja veliki stilski zaokret već nadogradnju našeg dosadašnjeg uspješnog rada. Svakom novom kolekcijom sazrijevamo kao dizajneri, prvenstveno osluškujući potrebe svojih klijentica, a ovom smo jesensko-zimskom kolekcijom željeli osmisliti komade odjeće koji će stvarne žene lako kombinirati u raznim prigodama", rekao je Ivan Tandarić.

Danijel Galić

Naglasak je stavljen na eleganciju koja izvrsno funkcionira u dnevnoj, ali i svečanoj varijanti, a okosnica kolekcije su haljine dužine do ispod koljena, kratke suknje A kroja te volani i zvonoliki rukavi. Paleta boja se proteže od zlatne, bež, prljavo roze, boje mesa do crvene, više nijansa plave te neizostavne crne.

Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija kaputa i jakni koje će najhladnije doba u godini učiniti ljepšim i ugodnijim.

Danijel Galić

Ispred foto objektiva Danijela Galića našle su se Miroslava Bernat, Dora Bojko, Ana Klarić, Paula Puškaš, Ana Marija Stančerić, Luna Valas i Ivana Vukušić, članice modne agencije Talia Model. Šminku potpisuje Ivana Berišić za Ibeauty Studio, za frizure se pobrinuo Hair Studio Gea iz Rovinja, a za nokte Patricija Kustić.

Danijel Galić

hrvatski dizajn

kampanja

ELFS

domaći dizajn

jesen zima 2018

newsletter

Prijavite se na Newsletter