Top pet savjeta Tomislava Špičeka

Sa začinima baratajte oprezno, a jelo ispadne finije ako kuhate za drage vam osobe


Dolores Drvodelić
27.08.2017.12:00
Sa začinima baratajte oprezno, a jelo ispadne finije ako kuhate za drage vam osobe

sažeto

Nezamjenjivi član žirija showa Tri, dva, jedan, kuhaj!, Tomislav Špiček dijelio je savjete za početnike


Dolores Drvodelić
27.08.2017.12:00

Uoči početka nove, pete sezone najpopularnijeg kuharskog natjecateljskog showa Tri, dva, jedan, kuhaj! družili smo se s nezamjenjivim članom žirija Tomislavom Špičekom. Iako je srce tog showa, simpatični Špiček zna biti i oštar prema natjecateljima, od kojih očekuje napredak iz emisije u emisiju.

Kako je u showu od njegove prve sezone, imao je prilike upoznati baš sve natjecateljske parove koji su se borili za pobjedu, a kazao je da ćemo u ovoj sezoni upoznati najbolje natjecatelje do sad.

Iako se u showu ne natječu početnici, natjecatelji imaju štošta za naučiti iz emisije u emisiju, no iskusni Špiček za naše je čitatelje otkrio pet, po njemu, najvažnijih savjeta za početnike s kuhačom u ruci.

Tomek je naglasio kako svako jelo treba kuhati iz ljubavi prema kuhanju, a ne samo zbog gladi, a posebno će fino ispasti ako kuhamo za neku nam dragu osobu. Naglasio je i da je svladavanje jela poput variva korak do kuharskog uspjeha, no samo ako znate baratati sa začinima.

Dok je Špiček za show "institucija", ostali članovi žirija često se izmjenjuju. U ovoj sezoni neće biti niti Željke Klemenčić, koja uživa u slatkim trenucima majčinstva otkako je u ožujku rodila svoje prvo dijete, ali niti Ivana Pažanina, koji se odlučio posvetiti drugim obavezama.

RTL

Željku će u ovoj sezoni zamijeniti gastronovinarka Mateja Domitrović Sabo, dok će Pažaninovu ocjenjivačku kuhaču preuzeti Mate Janković.

Nova sezona počinje 4. rujna, a sve o novim natjecateljima možete saznati ovdje.

savjeti

kuhinja

kuhanje

tri dva jedan kuhaj

Tomislav Špiček

Podijeli članak