Beauty novitet

Salma Hayek izbacila smoothie maske koje se mogu i jesti


Dina Plevnik Hajduk
13.07.2017.20:00
Salma Hayek izbacila smoothie maske koje se mogu i jesti
Profimedia

sažeto

Ideju za ove maske glumica je dobila od bake


Dina Plevnik Hajduk
13.07.2017.20:00

Tko ne bi htio izgledati poput Salme Hayek?

Lice 50-godišnje glumice kao da se već godinama ne mijenja, a dok njezine slavne prijateljice često posjećuju plastičnog kirurga, latinoamerička diva vjeruje zdravom načinu života i prirodnim proizvodima.

Zgodna Salma za tjedan dan izbacit će beauty liniju koja će ženama pomoći da se njeguju poput nje, a moramo priznati da su proizvodi slavne glumice ne samo primamljivi, već i originalni.

U kolekciji pod nazivom "Blend It Yourself" nalaze se tri proizvoda koji djeluju iznutra i izvana, a nastali su u suradnji s tvrtkom "Juice Generation".

Riječ je o tri smjese 'napucane' voćem, povrćem i vitaminima koje možete jesti, ali i nanijeti na lice poput maske i tako nahraniti kožu.

Press Foto

Maske/smoothieji dolaze u praktičnim čašicama koje možete nositi i na put i koje neće raditi nered u kupaonici, a možete birati između mješavine papaje i avocada, hibiskusa i lubenice ili aloa vere i zelenog povrća poput špinata, kelja i krastavca.

"Kad nanesem smoothie na lice, iritacije u trenu nestaju, a koža još dugo nakon tretmana izgleda zategnuto i glatko", izjavila je Salma koja je objasnila da joj je ljubav prema prirodnoj kozmetici prenijela baka.

"Moja baka je obožavala prirodne sastojke. Bila je poput pravog stručnjaka. Nakon doručka uzela bi ostatke, jogurt, papaju, med, orašaste plodove...i stavila ih na lice. Mislila sam da to svi rade", otkrila je glumica te dodala kako je od bake naučila i da je dobro njegovati lice čajem od kamilice i zobenom kašom.

izgled

njega

smoothie

Salma Hayek

prirodna kozmetika

Podijeli članak