Nagradni natječaj

Saznaj koja si klasa i osvoji Mercedes bicikl


Sponzorirani članak
30.11.2017.08:45
Saznaj koja si klasa i osvoji Mercedes bicikl

Sponzorirani članak
30.11.2017.08:45

Pozor avanturisti, ljubitelji ljubimca na dva kotača i svi koji to tek planiraju postati – imamo genijalnu nagradu za vas. Poklanjamo Mercedes bicikl nastao uspješnom suradnjom omiljenog automobilskog giganta i renomiranog proizvođača bicikla FOCUS. Razvijen u Njemačkoj, ekskluzivnog Mercedesovog dizajna, opremljen visokokvalitetnim komponentama, Mercedes Fitness bicikl odličan je odabir za sve one koji kvalitetno uživaju u slobodnom vremenu.

Kako sudjelovati?

Sada kada smo vas upoznali s Mercedes Fitness bajkom, sigurno se pitate kako sudjelovati u ovom super natječaju. Složili smo mini kviz pitalicu „ Saznaj koja si klasa i osvoji Mercedes Fitness bicikl“ gdje možete saznati koja klasa odgovara vašem stilu i potrebama. Kako ne bi sve bilo potpuno jednostavno, za kraj smo ostavili nagradno pitanje „Koliko je težak Fitness bicikl“ na koje morate odgovoriti. Osoba koja točno, i najbrže odgovori na naše nagradno pitanje, osvojit će Mercedes bicikl.

Kada ću saznati jesam li osvojio bicikl?

Nagradni natječaj traje u periodu od 30.studenog do 7. prosinca, nakon čega se morate vratiti na ovaj članak gdje ćemo transparentno objaviti najbržeg dobitnika i ponosnog vlasnika Mercedes bicikla.

Što čekate, zaigrajte anketu, odgovorite na nagradno pitanje i možda baš vi osvojite bicikl.

Nije viška spomenuti da je Mercedes Fitness bicikl satkan od aluminijskog okvira s kotačima od čak 28 inča, a hidraulični diskovi jamče sigurno kočenje. Da skratimo, tko ga ne bi poželio. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitaj OVDJE!

Sretan dobitnik je Krešo Grobenski, Koprivnica. Čestitamo!

Mercedes

nagradni natječaj

Podijeli članak