MY PRECIOUSSS

Situacije kada je najpametnije skinuti vjenčani prsten


Iris Hazler
26.06.2017.10:55
Situacije kada je najpametnije skinuti vjenčani prsten
Profimedia

sažeto

Prije nego se bacite u more, namažete kremom za sunčanje ili protiv komaraca, prsten spremite na sigurno kako se ne bi izgubio


Iris Hazler
26.06.2017.10:55

Kako se ne bi dogodilo da ostanete bez svog vjenčanog prstena ovog ljeta, donosimo nekoliko savjeta u kojim je situacijama pametnije skinuti burmu i ostaviti je na sigurnom.

Za vrijeme vježbanja

Razmislite dvaput prije nego što zadržite prsten na ruci za vrijeme odlaska u teretanu. Kod srebrnih materijala, znoj utječe na boju, a znoj također olakšava da prsten ''klizne'' i nestane u bespućima prostora za vježbanje.

Za vrijeme mazanja kremom za sunčanje ili sprejem protiv insekata

Ljetni dani ne prolaze bez dobre kreme sa zaštitnim faktorom tijekom dana i sprejem protiv komaraca tijekom večeri. Na žalost, oba proizvoda se lako uvuku u sitne pukotinice na prstenju te ih je teško očistiti, a također stvaraju i matirajući film pa prsten izgleda oštećeno i mutno.

Za vrijeme plivanja u hladnoj vodi

Niske temperature u jezerima i moru uzrokuju da nam se prsti na kratko vrijeme ''stisnu'', što automatski znači da je prstenu lakše skliznuti s prsta. Ne želite da vaša burma postane dio muljavog morskog dan, zar ne?

Za vrijeme boravka u jacuzziju i bazenu

Čemu riskirati oštećenje burme klorom i slanom vodom? Ova dva faktora itekako utječu na dekoloraciju zlata i platine te nagristi drago kamenje.

Za vrijeme vrtlarenja

Iako možda toga niste svjesni, ali zemlja i sitno kamenje mogu biti iznimno abrazivni za nakit. Stoga je bolje uopće izbjeći oštećenja, a ako je prsten ipak sudjelovao u vrtlasrskim aktivnstima, potrebno ga je odmah detaljno očistitit.

vjenčanje

nakit

savršeno vjenčanje

prstenje

vjenčani prsten

burma

Podijeli članak