POKLANJAMO 10 FOREO LUNA play plus

Spremi svoje tijelo za pravo proljetno pulsiranje


100posto
15.05.2019.15:30
Spremi svoje tijelo za pravo proljetno pulsiranje
Press Foto

sažeto

100posto i FOREO te nagrađuju s 10 LUNA play plus četkica za čišćenje lica


100posto
15.05.2019.15:30

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER 100posto portala, u utorak 21. svibnja stiže ti obrazac s prijavom na nagradni natječaj. Saznaj jesi li dobitnik/ca u petak, 24. svibnja u ovome članku.

S prvim sunčanim danima, budimo se s prirodom. Oko nas se sve polako obnavlja, što nas motivira da se probudimo, postanemo aktivniji i započnemo nove stvari. Sunčani dani poboljšavaju nam koncentraciju, budimo se ranije ujutro i lakše upijamo pozitivnu energiju. Isto tako, trebamo biti spremni na promjenjivost vremena i ostale pojave koje nam mogu utjecati na organizam.

Press Foto

VRIJEME JE ZA DETOKS ORGANIZMA I - VAŠEG TELEFONA

Da bismo na vrijeme spriječili osjećaj umora, najvažnije je da očistimo tijelo i um od onih stavki koje nas zamaraju. Za početak, potrebno je prilagoditi prehranu svakom godišnjem dobu. Uključite što više svježeg povrća i voća, koje možete kombinirati i kroz bogate i ukusne napitke. Trudite se da u vašoj porciji bude što više zelenih namirnica, za koje stručnjaci tvrde da su ključne za čišćenje organizma, što pomaže da održavanju tijela svježim, a kožu ljepšom. Isto tako, da bi ostali pozitivni, „počistite“ i svoju listu kontakata kada procijenite tko vam više oduzima energiju nego što vas inspirira. Učinit ćete veliku uslugu i svom telefonu da „prodiše“ ako obrišete aplikacije koje vam nisu potrebne.

Press Foto

PROLJETNI RITUAL ČIŠĆENJA LICA

Promjena bioritma prirode ogleda se u nestabilnom vremenu, a iz tog razloga potrebno je posebno obratiti pažnju kako to utječe i na našu kožu. Alergije i iritacije su prilično česte, a da biste to izbjegli, razmišljajte o načinima hidratacije i održavanja čistoće kože lica. Idealan partner za to je LUNA play plus, četkica za lice švedskog brenda FOREO. Lakoća upotrebe ove četkice u skladu je s laganim proljetnim ritmom – minuta ujutro i minuta čišćenja lica četkicom navečer, uklonit će 99,5 posto nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih stanica te vratiti koži prirodan sjaj. Na ovaj način, koža bolje apsorbira kreme i potpuno je spremna za svaku aktivnost, bez straha od iritacija. Ugodna pulsiranja četkice oplemenit će vašu dnevnu rutinu, njen moderan dizajn garantira i dobru zabavu tijekom umivanja, a dostupna je u svim proljetnim bojama. Za samo dvije minute dnevno, LUNA play plus u potpunosti odgovara na potrebe doba u kojem živimo, jer svojom efikasnošću unapređuje njegu i štedi nam dragocjeno vrijeme.

Press Foto

UMJESTO NOVE APLIKACIJE, TREBA VAM ŠTO VIŠE REKREACIJE

Ovo je idealan period za rekreaciju koja će nam pomoći da ojačamo naše tijelo i imunitet. Kako biste bili fit od glave do pete, pri ruci uvijek imajte sve stvari koje će vam pomoći da, osim kondicije, održavate i ljepotu. FOREO proizvodi savršeni su za svaku torbicu, kako biste odmah poslije treninga ili joge očistili lice uz ugodna pulsiranja jer su tada pore otvorene i spremne za čišćenje. Također, brojne su prilike za duge šetnje u parku ili kraj rijeke, dok su opcije za vikend upravo postale raznovrsnije, i možete se posvetiti planiranju odlaska na jezero, rijeku ili obližnju planinu, gdje možete uživati u prirodi. Naravno, uz više aktivnosti treba prilagoditi i prehranu, znatno lakšu i u skladu s detoksikacijom, kako ne biste osjećali umor i nedostatak energije.

FOREO vas poziva da se pobrinite da vaše tijelo u potpunosti probudi i uživa u proljeću!

LUNA play plus uređaj možete kupiti u DM drogerijama, a svi proizvodi su dostupni i na foreo.com.

nagradni natječaj

osvoji Foreo

Foreo Luna play plus

Foreo

newsletter

Prijavite se na Newsletter