VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP

Tko će u 2018. prekinuti, tko će skakati iz veze u vezu, a tko će potpuno izgubiti kompas


Iris Hazler
31.12.2017.13:00
Tko će u 2018. prekinuti, tko će skakati iz veze u vezu, a tko će potpuno izgubiti kompas
iStock

sažeto

Saturn je nakon dugih 29 godina prešao u Jarca i vrijeme je za suočavanje sa svime što ste učinili posljednjih godina


Iris Hazler
31.12.2017.13:00

Kada je astrologija u pitanju, Saturn je glavni partibrejker, ali istovremeno predstavlja snagu i zrelost. Kada je pak ljubav u pitanju, sve je u akciji i najbitnije je ideje provesti u djela, a ne samo pričati. Evo kako će koji znak provesti ovu turbulentnu godinu koja nam dolazi.

Ovan

Znak koji odlično prati energiju, a Ovnovi će se suočiti s velikim i teškim odlukama. Vrijeme je za prekidanje statičnosti i dosade, a ako je veza upala u kolotečinu - Ovnovi je prekidaju i kreću u potragu za novom ljubavi koja im donosi dinamiku, akciju i ispunjenost.

iStock

Bik

Bikovi će prestati biti podređeni i napokon će zahtijevati potpuno poštovanje i zasluge. Otvorit će svoje srce jednako za ljubav kao i prijateljstvo, a prijeći će preko potpuno suprotnih stavova i načina razmišljanja od okoline kako bi poradili na širenju vlastitih horizonta.

Blizanci

Ovaj znak će 2018. imati generalnu čistku u svojim životima jer im je dosta nepotrebnih drama, svađa i problema. Posvetit će se više vlastitom boljitku i upoznavanju samih sebe, a to automatski znači kako dolazi vrijeme da "filtriraju" okruženje i maknu se od situacija i ljudi koji djeluju negativno na njih, kako u vezi, tako u prijateljskim odnosima.

Rak

Rakovi će postati svjesni kako je najbitnije biti u miru sam sa sobom te će prestati pristajati na žrtve i nepotrebne kompromise za "mir u kući". Ljubav i intimnost su za ovaj znak iznimno bitni i stoga traže stabilnost i, prvenstveno, sreću i zadovoljstvo.

Lav

Snažnog karaktera i pomalo buntovnog duha, Lavovi u 2018. idu na sve ili ništa. Dolazi vrijeme za stabilnost, a to očekuju i od druge strane i stoga ne čudi ako naprasno prekinu dugu vezu ili prijateljstvo.

iStock

Djevica

Ovaj pomalo ranjivi znak iduće godine prestaje razmišljati što je najbolje za ljude oko njega i napokon stavlja sebe na prvo mjesto. Rad na vlastitoj sreći i samopouzdanju donijet će Djevicama samouvjerenost kojom će naprosto zračiti.

Vaga

Vage će se suočiti s velikom količinom odgovornosti, ali i posljedicama vlastitih pogrešaka iz prošlosti. Glavna nit vodilja im je opraštanje i stoga će lakše obnoviti stara napuknuta prijateljstva, ali i neke zaboravljene ljubavi.

Škorpion

Nestrpljivi Škorpioni će shvatiti kako stvari ne funkcioniraju po principu "sada ili nikada" te će prihvatiti nepredvidivosti i prepustiti se vlastitoj intuiciji, bez pretjeranog planiranja i paničarenja.

Strijelac

Strijelac će se također više posvetiti vlastitim ciljevima i željama, ali bez opterećivanja. Neće mu biti strano ulaziti u površne odnose, provode za jednu noć, ali i ozbiljnije korake koji bi mogli dovesti do kvalitetne veze.

iStock

Jarac

Stalno preispitivanje sebe i vlastitih želja, ambicija i odluka odrazit će se i na Jarčevu okolinu za koju ovaj znak neće imati pretjerano razumijevanja. Mogući su prekidi dugogodišnjih prijateljstava, ali i nestabilnih veza.

Vodenjak

Znak koji je u potpunosti spreman na sve kompromise i dogovore za što bolju komunikaciju i uspjeh veze i odnosa. U idućoj godini potpuno će eliminirati negativnosti i okrenuti novu stranicu u svom životu vodeći se emocijama i empatijom.

Ribe

Ribe više ne pristaju na neodređene odnose već odlučno kreću u ostvarenje svojih ciljeva, bez obzira znači li to ozbiljnu vezu ili naprasni prekid bez dodatnih rasprava.

bubble kviz

horoskop

horoskopski znak

horoskopski znakovi

astrologija

godišnji horoskop

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter