HOROSKOPSKI SKLAD

Tko su najbolji i najvatreniji znakovi u krevetu?


Iris Hazler
15.07.2017.21:00
Tko su najbolji i najvatreniji znakovi u krevetu?
Profimedia

sažeto

Između određenih znakova postoji neopisiva energija i neprolazna kemija, a otkrivamo i koji znakovi su odlični seksualni partneri


Iris Hazler
15.07.2017.21:00

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako ih mogu uzbuditi i dovesti do ludila.

Svojom karizmom i inteligencijom, Blizanci oni će Ovna uvijek držati zainteresiranim, a blizanačka ljubav prema eksperimentiranju i Ovnova spremnost za akciju savršena su kombinacija. Ovaj par također ima potencijala i za vrlo uspješnu vezu.

Bik i Škorpion

Ove dvije suprotnosti iznimno se jako privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpiona je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika koji će uvijek željeti istražiti što se krije u dubini.

S druge strane, Škorpionu će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i osjeti njegovu strastvenu stranu. Kemija koja postoji između ova dva znaka garantira najvrelije strasti.

Rak i Jarac

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi bingo u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvijek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će osjećajni Rak moći prepustiti strastima. Njihovi suprotni karakteri se itekako privlače, a vrlo često nisu ni svjesni koliko je jaka kemija između njih.

Lav i Vaga

Lepoj i šarmantnoj Vagi Lav bi priredio nezaboravni doživljaj u krevetu.

Uzbuđenje i vatromet u seksu bi s njim bili za pamćenje, a s druge strane, Vaga točno zna kako i što napraviti da podgrije strasti i kako pružati seks pun strasti i romantike.

Djevica i Ribe

Ribe vrlo dobro znaju kako opustiti pedantnu Djevicu, koja je vrlo sitničava i suzdržana. One znaju kako pronaći nit koja bi Djevici skrenula pozornost s nebitnih stvari i usmjerila je da se potpuno prepusti seksu.

Djevica će zauzvrat željeti uzvratiti apsolutno zadovoljstvo, a Riba će biti oduševljena strastima koje bi osjetila. Ribe imaju iznimno bogatu i drugačiju maštu na koju bi Djevica znala uzvratiti svojom energijom.

Strijelac i Vodenjak

Neobičan Vodenjak voli inovacije svugdje, pa tako i u krevetu, a kako je Strijelac vrlo inovativan, znao bi savršeno iznenaditi svojim umijećima. Strijelcu je vrlo interesantan Vodenjakov drugačiji doživljaj seksa i ljubavi, a seks između ova dva znaka bi uvijek bio drugačiji i jednako dobar.

seks

odnosi

seksualni život

horoskop

Podijeli članak