ZA LJUBAV, USPJEH I SREĆU

Tri biljke koje su savršen ukras u stan, a predlažu ih Feng shui stručnjaci


Iris Hazler
22.05.2017.08:15
Tri biljke koje su savršen ukras u stan, a predlažu ih Feng shui stručnjaci
Profimedia

sažeto

Istočnjačka vještina Feng shui već je godinama iznimno popularna, a pokazuje nam kako ispravno održavati energiju u prostorima koji nas okružuju. 


Iris Hazler
22.05.2017.08:15

Jednako tako, Feng shui filozofija navodi i kako su biljke osnova dobre energije. Osim što donose ravnotežu i pozitivu, određene biljke navodno donose i određeni tip sreće.

Orhideja

Čaroban cvijet orhideje u feng shuiju koristi se za pronalazak nove ljubavi. Bila to istina ili ne, orhideja u spavaćoj sobi, na noćnom ormariću pored kreveta ili na prozoru je prekrasan ukras samog prostora.

Bambus

Bambus je lagan za održavanje, a feng shui majstori vjeruju da privlači pozitivnu energiju, uspjeh i stabilnost u vezi. Za više uspjeha i novca u kući posadi tri ili devet bambusa, a najbolja pozicija za njih je lijevi dio kuće koji je najviše udaljen od ulaznih vrata.

Zlatni bršljan

Zlatni bršljan je biljka koja se savršeno uklapa u svaki dom i zaslužan je za odbijanje negativne energije. Prazan kut u stanu ili kući ili prazne police idealna su lokacija za ovu biljku koja filtrira negativnost i privlači svjetlost.

uređenje interijera

biljke

orhideja

bršljan

feng shui

bambus

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter