Još nije gotovo

U Hollywoodu otvoren muzej "Pretty Little Liars"


Dina Plevnik Hajduk
18.06.2017.10:00
U Hollywoodu otvoren muzej "Pretty Little Liars"
Press Foto

sažeto

U muzeju se nalaze kostimi, rekviziti i detalji iz popularne serije


Dina Plevnik Hajduk
18.06.2017.10:00

Nakon punih sedam godina, serija "Pretty Little Liars" opasno se bliži kraju.

Posljednja, sedma sezona upravo se prikazuje, a zadnja epizoda pod nazivom "Til DeAth Do Us Part", koja će trajati 120 minuta, premijerno će biti prikazana 27.06.2017.

U čast seriji koja je godinama rušila rekorde gledanosti i prikupila fanove diljem svijeta, studio Warner Bros odlučio je napraviti muzej posvećen djevojkama iz Rosewooda i njihovim jezivim pričama te omogućiti fanovima obilazak o kojem su sanjali.

Posjetitelji u muzeju mogu pogledati brojne rekvizite iz slavne serije, i razgledati kostime koje su djevojke nosile u proteklih sedam godina.

Instagram

Na otvaranju muzeja pojavile su se Shay Mitchell koja glumi Emily i Sasha Pieterse koja glumi Alison, koje su marljivo zabilježile sve detalje i svojim fanovima na Instagramu iz prve ruke pokazale što ih očekuje.

Instagram

Zahvaljujući njihovim fotkama, možemo vidjeti da se u muzeju nalaze kostimi koje su lažljivice nosile za Noć vještica, radni stolovi Ezre i Tobyja, slika misteriozne Alison, znak koji stoji na izlazu iz Rosewooda i još mnogo toga.

Instagram

P.S. Warner Bros prošle je godine u Burbanku organizirao i turneju na kojoj posjetitelji mogu razgledati kuće u kojima Aria, Emily, Alison, Hana i Spencer "žive" te boraviti među kulisama u kojima su glumice provele brojne godine.

Instagram

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter