Baby Driver

U novom akcijskom filmu, Ansel Elgort zavodi predivnu Lily James


Dina Plevnik Hajduk
19.05.2017.16:50
U novom akcijskom filmu, Ansel Elgort zavodi predivnu Lily James
Instagram

sažeto

"Baby Driver" stiže tek za mjesec dana no već ima fanove na društvenim mrežama


Dina Plevnik Hajduk
19.05.2017.16:50

23-godišnji američki glumac Ansel Elgort oduševio je ženski dio publike glavnom ulogom u srcedrapajućem filmu "The Fault in Our Stars" što mu je donijelo niz novih uloga.

U posljednje dvije godine bio je jako zaposlen i paralelno snimao filmove "Billionaire Boys Club", "November Criminals", "Ascendant", "Dungeons&Dragons" i "Johnatan", a krajem ovog mjeseca u kina će stići i akcijski film "Baby Driver" u kojem ima glavnu ulogu i ljubi lijepu Lily James. 

 

A post shared by AO Eyewear (@aoeyewear) on May 17, 2017 at 2:24am PDT

Priča prati mladića pod nadimkom Baby koji ima fantastične vozačke vještine, a igrom slučajeva pristaje raditi za mafiju.

Mladić koji je prošao veliku traumu u djetinjstvu pokušava izaći iz zločinačkog miljea, no njegov šef, kojeg glumi Kevin Spacey, prijeti da će ubiti njegovu novu djevojku, zbog čega Baby postaje glavni šofer u krađi koja je osuđena na propast.

Film je krcat slavnim imenima, uz Kevina Spaceya tu su Jon Hamm i Jamie Foxx, a muškarci će sigurno uživati u izvedbi predivne Eize González koja glumi mafijašku ljubavnicu po imenu Darling.

Premda film još nije izašao, fanovi mladog glumca su oduševljeni pa su društvene mreže prepune Gif-ova i crteža inspiriranih ovim filmom.

Film "Baby Driver" u kina stiže 28.06.2017. 

film

zgodan frajer

Baby Driver

Ansel Elgort

Podijeli članak