Učinite najvrjednije trenutke upečatljivijima uz Samsung Galaxy S9 i čudesnu Super Slow-mo funkciju


100posto
31.08.2018.08:00
Učinite najvrjednije trenutke upečatljivijima uz Samsung Galaxy S9 i čudesnu Super Slow-mo funkciju
samsung

100posto
31.08.2018.08:00

Ponekad uspomenu na najljepše trenutke imamo samo u našem sjećanju. Bilo da se radi o večeri s obitelji i prijateljima ili o smiješnom trenutku s kućnim ljubimcima, život često prolazi prebrzo i nemoguće je „uloviti“ svaki njegov trenutak. No, tehnologija je tu kako bi nam to olakšala.

Nemojte dopustiti da vam najbolje uspomene prolete pred očima

Umjesto da snimate videozapise koji će biti zaboravljeni u galeriji vašeg telefona, izradite posebne uspomene i podijelite ih sa svojim prijateljima. Kamere na Samsung Galaxy S9 i S9+ pametnim telefonima dolaze sa Super Slow Motion funkcijom koja produljuje te savršene, ali kratkotrajne trenutke. Dinamičnim i usporenim videozapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi svaki korisnik može zanimljive situacije i aktivnosti učiniti nezaboravnima. Galaxy S9 i S9+ pružaju Motion Detection, inteligentnu značajku koja detektira kretanje i počinje automatski snimati. Kada pronađete svoj savršeni kadar i uhvatite svoj prvi Super Slow Motion video, vidjet ćete oku inače nevidljive detalje, jer tih 0,2 sekunde koje se snime u Slow-mo načinu bit će rastegnuto 30 puta, odnosno na 6 sekundi. Nakon snimanja Slow-mo video zapisa odaberite pozadinsku glazbu između 35 ponuđenih melodija ili jednostavno dodajte melodiju s omiljenog popisa za reprodukciju koja će odgovarati snimljenom uratku. Također, možete brzo i praktično izraditi, uređivati i dijeliti GIF datoteke napravljene u jednom od tri razigrana stila. S beskrajnim mogućnostima personaliziranja, dijeljenje sjećanja s prijateljima i obitelji zabavnije je nego ikada prije. 

 Kako snimiti savršeni Slow-mo video?

Kako bi Samsung svojim korisnicima ponudio korisne savjete o korištenju upravo ove funkcije, koju nude Galaxy S9 i S9+, na službenoj Samsung web stranici možete pronaći čitav niz informacija te zabavnog sadržaja. A kada je Slow-mo video u pitanju, onda je pravo mjesto za savjete tim The Slow-Mo Guys, koji kroz seriju zabavnih videa pružaju savjete o stvaranju video zapisa s usporenim pokretima zahvaljujući Super Slow-mo funkciji na Samsung Galaxy S9 i S9+ uređajima.

samsung

Samsung

samsung galaxy s9

newsletter

Prijavite se na Newsletter