Zvjezdano osvajanje

Uleti koji će osvojiti ženu koja vam se sviđa, prema njezinom horoskopskom znaku


Dina Plevnik Hajduk
02.12.2017.19:00
Uleti koji će osvojiti ženu koja vam se sviđa, prema njezinom horoskopskom znaku
iStock

Dina Plevnik Hajduk
02.12.2017.19:00

Dečki, i ovaj put smo mislili na vas!

Prije nego krenete u osvajanje s otrcanim frazama i pitanjima u stilu "Što'š popit'?', astrolozi savjetuju da doznajte u kojem je horoskopu rođena žena koja vas privlači te led probijete nekim od uleta koji će je zaista zainteresirati.

Vrijedi probati, zar ne?

ULET ZA ŽENU OVNA

"Bok, ja sam --- i jako mi se sviđaš"

Praktične i samopouzdane Ovnice nemaju vremena za okolišanje i slabiće, privući će ih samo muškarac koji je direktan i koji zna što želi.

ULET ZA ŽENU BIKA

"Samo sam htio reći da ti ova haljina stoji nevjerojatno dobro!"

Ljudi rođeni u znaku Bika vole komplimente, a možete igrati na sva osjetila i reći kako joj parfem fantastično miriši, kako se nevjerojatno dobro kreće uz glazbu ili, ako ste odvažni, kako mislite da je slatka poput kolača.

ULET ZA ŽENU BLIZANCA

"Imam tri pitanja za tebe, ako odgovoriš potvrdno na sva, dozvolit ćeš mi da te častim pićem, ok?"

Naravno, uz ovaj ulet morate imati spremna tri jednostavna pitanja na koja će sigurno odgovoriti potvrdno, tipa: 'Obožavaš ovu pjesmu, zar ne?" Žene rođene u znaku Blizanca obožavaju čavrljati i družiti se, a cijenit će i što ste se odvažili prići sa forom koja bi potencijalno mogla ispasti pravi fijasko.

ULET ZA ŽENU RAKA

"Na ljestvici od 1 do 10 ti si čista devetka, a ja sam taj jedan frajer koji ti nedostaje"

Račice vole muškarce koji imaju samopouzdanja i koji se znaju našaliti pa će ih ovakav neočekivan ulet svakako zainteresirati. Ako ne uspije, nemojte se odmah krenuti upucavati njezinoj frendici, Račica će vas zbog toga zauvijek prekrižiti s liste jer ne želi biti povrijeđena.

ULET ZA ŽENU LAVA

"Ti si vlasnica ovog kluba? Među svim ovim ženama jedina izgledaš kao kraljica"

Lavice imaju velik ego i vole čuti da su fantastične kao što su i pretpostavljale. Ipak, s njima ne smijete biti ljigavi, pri davanju komplimenata imajte malo mašte.

ULET ZA ŽENU DJEVICU

"Hej, Beyonce, gdje si!? Tražim te cijelu večer!"

I Djevice vole dobre komplimente, pogotovo ako su zabavni. Satima su se trudile da bi izgledale tako dobro pa svakako pohvalite njihovu frizuru, smisao za modu, otkačenu torbicu ili način na koji plešu.

ULET ZA ŽENU VAGU

"Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da opet prođem?"

Oko opuštenih Vaga ne morate skakati i govoriti im da su prekrasne, važno je da budete simpatični, zabavni i komunikativni te da ne glumite da ste nešto što niste.

ULET ZA ŽENU ŠKORPIONA

"Godinama nisam vidio ženu koja se tako dobro kreće. Sigurno izluđuješ muškarce!"

Seksi Škorpionkama nije teško čuti da su zavodljive i privlačne, na kraju krajeva - to im je u krvi. Nemojte biti naporni i dosadni, ove snažne žene ne zanimaju cendravci.

ULET ZA ŽENU STRIJELCA

"Vidim da ideš u teretanu, sva si u top formi. Koliko dižeš?"

Čak i ako ne ide u teretanu, vaša zavodljiva Strijelčica sigurno se bavi nekim sportom pa ćete tako najlakše probiti led i upustiti se u nonšalantan razgovor.

ULET ZA ŽENU JARCA

"Otkad sam te vidio ne mogu skinuti osmijeh s lica"

Jarčice žele muškarca s kojim će se osjećati posebno pa kod njih ne prolaze generički uleti i poluvulgarni komentari. Nikako nemojte inzistirati da joj platite piće, Jarčice se ponose svojom neovisnošću.

ULET ZA ŽENU VODENJAKA

"Idemo kasnije na jedan super tulum. Ideš s nama?"

Žene Vodenjaci stalno su u potrazi za novim uzbuđenjima pa im ih morate i pružiti. Možete razgovarati i o glazbi, umjetnosti, knjigama, hrani...ovisno o mjestu na kojem se nalazite. Oprez - čim otkrijete da vam je najdraži sport ležanje na kauču - vaša žena Vodenjak mogla bi zbrisati. Ovaj znak dosadu ne može podnijeti.

ULETI ZA ŽENU RIBU

"Kako si izdržala cijelu noć na štiklama? Hoćeš se malo nasloniti na mene i odmoriti?

Žene rođene u znaku Ribe traže muškarca uz kojeg će se osjećati sigurno pa igrajte na tu kartu. Otvorite joj vrata, priskočite da pridržite kaput i poželite ugodne snove, a nikako nemojte biti napasni ni gledati svaku ženu koja prođe kraj vas.

bubble kviz

muško ženski odnosi

horoskop

žena

izlazak

uleti

osvajanje

Podijeli članak