VIDEO: PARTY CRASHERSI NA PRVOM TULUMU

Uletjeli smo na proslavu rođendana s paketima iznenađenja, a slavljenica i njezino društvo bili su oduševljeni


Dolores Drvodelić
28.11.2018.15:20
Uletjeli smo na proslavu rođendana s paketima iznenađenja, a slavljenica i njezino društvo bili su oduševljeni

sažeto

Uletjeli smo na prvi party s poklonima iznenađenja i odlično se zabavili


Dolores Drvodelić
28.11.2018.15:20

Ne vole ljudi nepozvane goste na svojim tulumima, no kad su ovako neodoljivi poput našeg tima, svatko bi ih pustio u svoj dom. Claudija je prijavila proslavu svog 26. rođendana našoj redakciji, nadajući se dobroj zabavi i još boljem društvu. I nije moglo biti bolje. Ionako već veselu ekipu dodatno je zabavio i animirao naš veseli tim, koji je sa sobom nosio sjajna iznenađenja. Partijaneri su imali prilike probati novo energetsko piće, uživali su u svojim poklonima, ali i jednom posebnom iznenađenju - društvu mađioničara koji ih je zabavljao trikovima.

Prijavite i vi svoj tulum i provedite se odlično, kao i slavljenica Claudija i njezina genijalna ekipa. Na idući party naš tim sa sobom vodi pravog pravcatog coctail majstora.

Party crashers upadaju na tvoj tulum i donose super nagrade!

Ako radiš tulum ove subote i želiš se pobrinuti da se o njemu još dugo priča, uključi se u naš party natječaj i zagarantiraj sebi i svojoj ekipi ludu zabavu!

Prijavi svoj tulum, pokaži nam jesi li party princess ili party animal i iznenadi sve ovom super nagradom – Sensation energy ekipa će crashati tvoj party, nagraditi sve s poklonima i paketima proizvoda te energizirati vaše druženje!

Natječaj se odvija kroz četiri tjedna kruga i možeš sudjelovati u svakom od njih! Prijaviti se možeš svaki tjedan od ponedjeljka u 10 sati do petka u 10 sati, imena dobitnika ćemo objaviti u petak u 11 sati u našem Party specijalu, a već dan nakon, u subotu iza 20 sati, ti dolazimo na tulum! Posljednji krug prijava završava u petak 14. prosinca.

Prijavi se popunjavanjem obrasca svojim osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka, odgovori kreativno na nagradno pitanje, a naš party žiri će odabrati najkreativnije među vama. Sretno!

*U natječaju mogu sudjelovati samo osobe starije od 18 godina, a nagrada se odnosi samo na tulume na području Zagreba.

party

tulum

Party Crashers

partijanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter