Lady manekenka

Upoznajte najpoželjniju solericu Velike Britanije


Dina Plevnik Hajduk
05.12.2017.20:00
Upoznajte najpoželjniju solericu Velike Britanije
Profimedia

sažeto

Njezino ime nalazi se na listi modela kuće Storm, koja zastupa i Kate Moss i Caru Delevingne


Dina Plevnik Hajduk
05.12.2017.20:00

Crvenim tepihom dodjele nagrada "The Fashion Awards" u Londonu jučer su prošetale brojne slavne dame, poput Rite Ore, Pamele Anderson i Zendaye, no britanske medije najviše je zanimala vitka plavokosa djevojka, odjevena u glamuroznu prozirnu haljinu.

Profimedia

Riječ je o lady Ameliji Windsor, 22-godišnjoj ljepotici iz visokog britanskog društva koja uživa naziv najpoželjnije udavače u Velikoj Britaniji.

Amelija je unuka vojvode i vojvotkinje od Kenta, a modni časopisi jednostavno je obožavaju. Tatler ju je nazvao 'najljepšom članicom kraljevske obitelji', dok ju je Elle UK počastio nazivom 'najcool osobe plave krvi'. Dobar stil ovoj je djevojci urođen!

Glamurozni baka i djed lijepe Amelije
Profimedia

Zgodna Amelia studirala je francuski i talijanski jezik na sveučilištu Edinburgh, a ove trenutno živi između Rima i Pariza, gdje uživa u takozvanoj 'godini u inozemstvu'.

Njezino ime nalazi se na listi modela kuće Storm, koja zastupa i Kate Moss i Caru Delevingne, a najveći posao do sada bila joj je revija slavnog dvojca Dolce&Gabbana te snimanje kampanje za taj slavni talijanski brend.

Profimedia

Lady obožava modne revije i kad je na pisti i kad je u publici pa je dizajneri često zovu. Samo prošle godine sjedila je u prvom redu na revijama brendova Dolce & Gabbana, Dior, Miu Miu, Tommy Hilfiger, John Galliano i Emporio Armani.

Sasvim očekivano, zanimaju rad u modnom svijetu pa je odradila pripravnički staž u Chanelu, u sklopu svog izbivanja iz Velike Britanije.

Baš nas zanima koji će mladić uspjeti osvojiti srce nove miljenice britanske štampe. 

Profimedia

kraljevska obitelj

manekenka

Velika Britanija

Fashion Awards

lady Amelia Windsor

Podijeli članak