SVAKI DAN JEDAN ZNAK PAŽNJE

Uspješno održite romansu na životu i nakon dužeg vremena u vezi


Iris Hazler
13.01.2018.19:00
Uspješno održite romansu na životu i nakon dužeg vremena u vezi
iStock

sažeto

Znate li koja je tajna romantike tijekom čitave godine?


Iris Hazler
13.01.2018.19:00

Nerijetko nas svakodnevne obaveze i problemi iscrpe toliko da stavljamo romantiku u svojoj vezi u drugi plan. Često romansu budimo samo za neke specijalne prigode poput rođendana, Valentinova i godišnjica, ali iznimno je važno da svoju vezu ne pretvorimo u odnos koji se uzima zdravo za gotovo, već da pokušamo svakodnevno unositi svježinu u ljubavni odnos. Evo nekoliko prijedloga kako očuvati romantične trenutke.

Isplanirajte nezaboravne spojeve

Oboje ste jako zaposleni i jedva čekate doći doma i uživati u neradu i opuštanju? Super, ali tako se jako brzo upada u kolotečinu. Stoga zajedno dogovorite (minimalno) jedan dan u mjesecu koji će biti vaš dan za spoj! Idite u restoran na večeru, u kino, na piknik, u zoološki, ma opcija ima milijun, a na vama je da odaberete koja vam koji put najviše odgovara.

Neobične praznike iskoristite za sebe

Noć Vještica, Sveti Patrik, Dan palačinki, sve su to dani koji nisu posebno romantični (i morate na posao!), ali pretvorite ih u vaš romantični praznik. Neka vam neobičnost tih dana bude izlika za romantične trenutke i to vrijeme provedite radeći nešto zabavno. Od pečenja palačinki, ispijanja piva do maškaranja za Noć Vještica.

Provedite vikend na putovanju

Bez obzira jeste li planirali godišnji ili ne, ukradite jedan zajednički vikend za putovanje. Tako ćete ponovno provesti vrijeme zajedno, ali ne na kauču u dnevnom boravku, nego istražujući novo mjesto, šetajući i uživajući u novom iskustvu.

Izađite iz stana

Kiša i hladno vrijeme neka vam ne budu prepreka da se pokrenete u akciju izvan kuće. Odlazak na planinarenje, u šetnju ili vožnju biciklom, neka ova prilika bude romantični izlet tijekom dana.

Pišite si slatke poruke

U današnje doba digitalizacije, SMS-ova, Facebooka, WhatsAppa i ostalih čudesa, zaboravljamo na čar dobrog starog pisma. Posvetite si međusobno pisamce uz ručak koji nosite na posao, ubacite  ceduljicu sa slatkom porukom u jaknu…

ljubav

veza

odnosi

romantika

spoj

Podijeli članak