"Stranger things" i mamina purica

Velik broj mladih smatra da su tv serije idealna tema za čavrljanje s roditeljima


Dina Plevnik Hajduk
21.11.2017.15:30
Velik broj mladih smatra da su tv serije idealna tema za čavrljanje s roditeljima
iStock

sažeto

56.6 posto ispitanika voljelo bi da njihovi redatelji gledaju seriju "Stranger Things"


Dina Plevnik Hajduk
21.11.2017.15:30

Zahvaljujući Netflixu i sličnim servisima, TV serije postale su dostupnije no ikad, a široka lepeza žanrova dozvoljava svakom gledatelju da pronađe nešto za sebe.

Stoga i ne čudi što su serije postale omiljena tema za razgovor, a čak pet od šest milenijalaca smatra da su upravo one zabavan i opušten način za povezivanje s roditeljima i ukućanima za vrijeme blagdana.

Ove podatke otkriva Netflix koji je doznao i da 78 posto mladih (od22 do 39 godina) voli opskrbljivati svoje roditelje preporukama serija koje bi trebali pogledati, piše Hello Giggles.

56.6 posto ispitanika voljelo bi da njihovi redatelji gledaju seriju "Stranger Things", njih 24 posto roditeljima bi preporučili seriju "Narcos", a 18.8 posto napet "Ozark".

S druge strane, roditelji milenijalaca (od 55 do 70 godina), koji su sudjelovali u istraživanju, voljeli bi da njihova djeca gledaju serije "Chef’s Table", "Mindhunter" i "Samurai Gourmet".

Bez obzira na to što su mladi pokazali kako uživaju u napetim, krvoločnim serijama, a roditelji u kulinarskim i detektivskim emisijama, velik broj ispitanika složio se u jednom - kad nastane neugodna tišina za stolom, serije nude nepresušan izvor tema za razgovor.

 

božić

tv serija

Netflix

Stranger Things

Podijeli članak