POMAKNUTI EDITORIAL

Vintage Božić u eklektičnom stilu Barbare Repe


Iris Hazler
07.12.2017.13:20
Vintage Božić u eklektičnom stilu Barbare Repe
Karmen Poznić

sažeto

Nakon Orašara i Božićnog Noira, retro inspiracije i nevjerojatne Babushke, stiglo je vrijeme za još jednu božićnu priču 


Iris Hazler
07.12.2017.13:20

Jedna od najdugovječnijih modnih blogerica na domaćoj sceni i modna stilistica, Barbara Repe i ove blagdane obilježava već tradicionalnim božićnim editorijalom.

 Karmen Poznić

U suradnji s poznatim sestrinskim duom Boudoir iza kojeg se nalaze Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, Barbara je pripremila fantastičnu rapsodiju blagdanskog ugođaja s eklektičnim pomakom.

 Karmen Poznić

Pozdravljanje od turbulentne 2017. godine, blogerica je odlučila napraviti u svom prepoznatljivom stilu inspirirana vječnim retrom te na prvi pogled nespojivim elementima cirkusa.

 Karmen Poznić

Pomalo mistična atmosfera prostorija Katrana odlično se uklopila u viziju fotografkinje Karmen Poznić, baš kao i make up Nine Pejnović te frizure Katice Topčić, a sve su upotpunile iznimno ženstvene kombinacije iz nove Boudoir kolekcije.

Karmen Poznić

Poigravanje teksturama, božićnim motivima na dizajnu i oversized detaljima poput mašni i nakita, poznata blogerica je zaokružila upadljivim čarapama koje nas asociraju na candy cane slatkiše i nezaobilaznim crvenim čizmicama koje su upotpunile stylinge.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Dodatnu inspiraciju za blagdane pronađite u našem blagdanskom specijalu.

moda

hrvatski dizajn

bubble božić

Barbara Repe

Boudoir

Podijeli članak