VIDEO: Bubble tutorijal

Vodimo vas korak po korak do najluđeg Halloween make up looka kojim ćete oduševiti


Dina Plevnik Hajduk
18.10.2017.15:10
Vodimo vas korak po korak do najluđeg Halloween make up looka kojim ćete oduševiti

sažeto

Ove godine i vi možete biti našminkani poput slavnih beauty vlogerica!


Dina Plevnik Hajduk
18.10.2017.15:10

Idete na party za Noć vještica i želite zablistati sa šminkom poput slavnih make up vlogerica, ali ni sami ne znate kako to postići?

Bubble donosi rješenje za taj problem i detaljni tutorijal koji će vam pomoći da pretvorite svoje lice u meksičku lubanju ukrašenu svjetlucavim detaljima te privučete poglede svih prisutnih!

Po pomoć smo skočili do učilišta Arimed gdje nas je čekala talentirana Ines Krmpotić, koja se od slatke plavuše pred kamerama pretvorila u čudesno biće spremno za Halloween. 

Kako bi usavršili ovaj look potrebni su vam bijela i crna olovka, bijeli puder u prahu, vodootporni tuš i velike umjetne trepavice, ali i bijela i crna boja za lice, šljokice, silikonsko ljepilo i veliki lažni kristali. 

Sve to možete nabaviti u drogerijama ili trgovinama sa šminkerskim priborom, a kamenčiće ćete bez problema pronaći u dućanima s opremom za ručni rad i razne hobije. 

Za potpuni dojam, nabavite ili izradite rajf ili krunu s umjetnim cvijećem i obucite haljinu koja će ogoliti ramena kako bi i na njima mogli nacrtati kosti. 

Jeste li spremni?

make up

šminka

Noć vještica

Halloween

Arimed

Podijeli članak